arrow-up-icon
Terug naar hotelinformatie

2015
Zeer goed 7,8
op basis van 3131 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 3131 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 7,7
  • Faciliteiten 7,7
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 7,9
  • Personeel 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,5
  • Ontbijt/maaltijden 7,4

8 Petrus C.
Nederland
06 september 2012
Fijn hotel op loopafstand van de airport Cebu.
Grote kamers, goed restaurant en casino in huis; prima ontbijtbuffet.
Wij moeten altijd overnachten op onze reizen naar Bohol en zijn nu diverse malen in the Waterfront Airport geweest. Prima en value for money.

9,3 Frans H.
Nederland
14 maart 2012
prima hotel, mooie rookvrije kamers
Ideaal hotel voor wie gaat vliegen aankomt
Keurig vanuit de aankomst hal opgehaald, en bij vertrek weer weggebracht, prima (room)service,schoon. Wifi in de kamer te zwak om nuttig te zijn voor laptop.

7,7 Alain M.
België
06 oktober 2011
Goede locatie.
Service...Netheid...
Wij kennen het Waterfront hotel in Cebu City en Mactan. Na heel wat vlieguurtjes is het leuk om op adem te komen op een plaats waar service hoog staat. Waterfront Airport is gelegen naast de Luchthaven en is gemakkelijk te voet te bereiken (als je de kleine doorgang kent).

8,3 HENDRIKUS V.
Nederland
21 juli 2010
tegen over de airport
omdat we nacht vlucht hadden
geen
1 nacht omdat we nacht vlucht hadden want het ligt tegen airport en ze brengen je s nacht met koffer voor de deur terminal

8,7 reinardus J.
Nederland
08 januari 2010
fijn hotel na lange vlucht
Dichtbij vliegveld zonder hinder daarvan te hebben, 24-uur restaurant en receptie, mooi zwembad, helaas geen gebruik van kunnen maken, kregen gratis upgrade naar suite, vriendelijk personeel
geen nadelen ervaren
Na een lange vlucht vanuit Nederland, was dit hotel een verademing. We werden buitengewoon vriendelijk ontvangen, konden om 00.30 uur gewoon nog wat te eten bestellen, we kregen een gratis upgrade naar een luxe suite met een mooie badkamer v.v. hete douche. Ontbijt was erg uitgebreid, Westerse gerechten maar ook aziatisch eten. Het hotel ligt slechts op 2 autominuten afstand van het vliegveld terwijl je de vliegtuigen binnen niet hoort.

8,4 Gerard A.
Filipijnen
30 juni 2016
Good breakfast buffet, thumbs up to the concierge/airport transfers staff
I will definitely be back to this hotel. The location is great that is right across the Mactan-Cebu International Airport (MCIA) with complimentary airport pick-up and drop-off. Cool security personnel with securing the hotel premises up in their sleeves with the K9 Team as well. I highly suggest that bidets in their toilets must be an added feature, with docking ports for iPhones and iPads.

8,4 Gerard A.
Filipijnen
30 juni 2016
Great location, breakfast buffet is good, surely I will come back.
Great location, breakfast buffet is good, surely I will come back. Just some suggestions: bidet in the toilet, docking ports for iPhones/iPads. Thumbs up for the security and airport transfers staff/concierge except for the reception who picks up the telephone after say 15 rings.

9,6 CATHY P.
Filipijnen
30 juni 2016
Very satisfied
satisfied

10 Leila C.
Filipijnen
28 juni 2016
Great stay
Very convenient location good food and service

10 Donnabel R.
Verenigde Staten
27 juni 2016
Excellent
Excelle