arrow-up-icon
Terug naar hotelinformatie

2015
Zeer goed 7,8
op basis van 3128 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 3128 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 7,7
  • Faciliteiten 7,7
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 7,9
  • Personeel 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,5
  • Ontbijt/maaltijden 7,4

Petrus C.
Nederland
06 september 2012
Fijn hotel op loopafstand van de airport Cebu.
Grote kamers, goed restaurant en casino in huis; prima ontbijtbuffet.
Wij moeten altijd overnachten op onze reizen naar Bohol en zijn nu diverse malen in the Waterfront Airport geweest. Prima en value for money.

Frans H.
Nederland
14 maart 2012
prima hotel, mooie rookvrije kamers
Ideaal hotel voor wie gaat vliegen aankomt
Keurig vanuit de aankomst hal opgehaald, en bij vertrek weer weggebracht, prima (room)service,schoon. Wifi in de kamer te zwak om nuttig te zijn voor laptop.

Alain M.
België
06 oktober 2011
Goede locatie.
Service...Netheid...
Wij kennen het Waterfront hotel in Cebu City en Mactan. Na heel wat vlieguurtjes is het leuk om op adem te komen op een plaats waar service hoog staat. Waterfront Airport is gelegen naast de Luchthaven en is gemakkelijk te voet te bereiken (als je de kleine doorgang kent).

HENDRIKUS V.
Nederland
21 juli 2010
tegen over de airport
omdat we nacht vlucht hadden
geen
1 nacht omdat we nacht vlucht hadden want het ligt tegen airport en ze brengen je s nacht met koffer voor de deur terminal

reinardus J.
Nederland
08 januari 2010
fijn hotel na lange vlucht
Dichtbij vliegveld zonder hinder daarvan te hebben, 24-uur restaurant en receptie, mooi zwembad, helaas geen gebruik van kunnen maken, kregen gratis upgrade naar suite, vriendelijk personeel
geen nadelen ervaren
Na een lange vlucht vanuit Nederland, was dit hotel een verademing. We werden buitengewoon vriendelijk ontvangen, konden om 00.30 uur gewoon nog wat te eten bestellen, we kregen een gratis upgrade naar een luxe suite met een mooie badkamer v.v. hete douche. Ontbijt was erg uitgebreid, Westerse gerechten maar ook aziatisch eten. Het hotel ligt slechts op 2 autominuten afstand van het vliegveld terwijl je de vliegtuigen binnen niet hoort.

Leila C.
Filipijnen
28 juni 2016
Great stay
Very convenient location good food and service

Donnabel R.
Verenigde Staten
27 juni 2016
Excellent
Excelle

Manny D.
Filipijnen
27 juni 2016
EXPENSIVE FOR THE PRICE
All hotels in Cebu are expensive compare to other asian cities.

Arlene D.
Filipijnen
24 juni 2016
WC
There is only one available toilet on the ground floor with 2 WC's inside considering the size of the hotel and the number of guests they have having breakfast/lunch/dinner on the groundfloor.

Jouvet L.
Filipijnen
23 juni 2016
Overnight stay
For a transit traveler this is an excellent location.