arrow-up-icon
Terug naar hotelinformatie

2015
Zeer goed 7,8
op basis van 3174 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 3174 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 7,7
  • Faciliteiten 7,8
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 7,9
  • Personeel 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,5
  • Ontbijt/maaltijden 7,4

Alain M.
België
09 januari 2013
degelijke service
overzijde van vliegveld, je kan er tevoet naar toe
Bij elk bezoek aan Cebu is het bijna een gewoonte geworden om in dit hotel op adem te komen na een toch wel lange vliegreis. Zoals altijd verloopt alles zoals gepland. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Dit hotel is zijn sterren waart.

Petrus C.
Nederland
06 september 2012
Fijn hotel op loopafstand van de airport Cebu.
Grote kamers, goed restaurant en casino in huis; prima ontbijtbuffet.
Wij moeten altijd overnachten op onze reizen naar Bohol en zijn nu diverse malen in the Waterfront Airport geweest. Prima en value for money.

Frans H.
Nederland
14 maart 2012
prima hotel, mooie rookvrije kamers
Ideaal hotel voor wie gaat vliegen aankomt
Keurig vanuit de aankomst hal opgehaald, en bij vertrek weer weggebracht, prima (room)service,schoon. Wifi in de kamer te zwak om nuttig te zijn voor laptop.

Alain M.
België
06 oktober 2011
Goede locatie.
Service...Netheid...
Wij kennen het Waterfront hotel in Cebu City en Mactan. Na heel wat vlieguurtjes is het leuk om op adem te komen op een plaats waar service hoog staat. Waterfront Airport is gelegen naast de Luchthaven en is gemakkelijk te voet te bereiken (als je de kleine doorgang kent).

HENDRIKUS V.
Nederland
21 juli 2010
tegen over de airport
omdat we nacht vlucht hadden
geen
1 nacht omdat we nacht vlucht hadden want het ligt tegen airport en ze brengen je s nacht met koffer voor de deur terminal

reinardus J.
Nederland
08 januari 2010
fijn hotel na lange vlucht
Dichtbij vliegveld zonder hinder daarvan te hebben, 24-uur restaurant en receptie, mooi zwembad, helaas geen gebruik van kunnen maken, kregen gratis upgrade naar suite, vriendelijk personeel
geen nadelen ervaren
Na een lange vlucht vanuit Nederland, was dit hotel een verademing. We werden buitengewoon vriendelijk ontvangen, konden om 00.30 uur gewoon nog wat te eten bestellen, we kregen een gratis upgrade naar een luxe suite met een mooie badkamer v.v. hete douche. Ontbijt was erg uitgebreid, Westerse gerechten maar ook aziatisch eten. Het hotel ligt slechts op 2 autominuten afstand van het vliegveld terwijl je de vliegtuigen binnen niet hoort.

Ulrich G.
Filipijnen
27 juli 2016
Good
Very near the airport.

John S.
Verenigde Staten
27 juli 2016
Excellent
Excellent

yakup K.
Turkije
26 juli 2016
Such a nice shockings when see the BIGGG deluxe room
and the bed 1st time such a comfort we've seeing...sleeping 2-3 hours were enough to relax and the breakfast 10/10 the staff was very good too Unforgettable Cebu Machan Days Thanx alot to eveyone

Christopher K.
Verenigde Staten
24 juli 2016
Clean, comfortable room with excellent support staff
Late check in after 12 hours of flights and delays. Staff very accommodative. Room and bed clean and comfortable with Nice AC (most hotels don't turn on AC until arrival). Very good value for quality of room and staff