2015
Zeer goed 7,9
op basis van 3290 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 3290 beoordelingen
  • Hygiëne 7,7
  • Faciliteiten 7,7
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 7,9
  • Service 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,5
  • Ontbijt/maaltijden 7,4
Sorteer op

Alain van België
(Echt)paren
Deluxe Suite
Ik verbleef één nacht in december 2012
degelijke service
overzijde van vliegveld, je kan er tevoet naar toe
Bij elk bezoek aan Cebu is het bijna een gewoonte geworden om in dit hotel op adem te komen na een toch wel lange vliegreis. Zoals altijd verloopt alles zoals gepland. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Dit hotel is zijn sterren waart.
Beoordeeld 09 januari 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Petrus van Nederland
(Echt)paren
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in juli 2012
Fijn hotel op loopafstand van de airport Cebu.
Grote kamers, goed restaurant en casino in huis; prima ontbijtbuffet.
Wij moeten altijd overnachten op onze reizen naar Bohol en zijn nu diverse malen in the Waterfront Airport geweest. Prima en value for money.
Beoordeeld 06 september 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Frans van Nederland
(Echt)paren
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in maart 2012
prima hotel, mooie rookvrije kamers
Ideaal hotel voor wie gaat vliegen aankomt
Keurig vanuit de aankomst hal opgehaald, en bij vertrek weer weggebracht, prima (room)service,schoon. Wifi in de kamer te zwak om nuttig te zijn voor laptop.
Beoordeeld 14 maart 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Alain van België
(Echt)paren
Deluxe Suite
Ik verbleef één nacht in september 2011
Goede locatie.
Service...Netheid...
Wij kennen het Waterfront hotel in Cebu City en Mactan. Na heel wat vlieguurtjes is het leuk om op adem te komen op een plaats waar service hoog staat. Waterfront Airport is gelegen naast de Luchthaven en is gemakkelijk te voet te bereiken (als je de kleine doorgang kent).
Beoordeeld 06 oktober 2011
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

HENDRIKUS van Nederland
(Echt)paren
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in juli 2010
tegen over de airport
omdat we nacht vlucht hadden
geen
1 nacht omdat we nacht vlucht hadden want het ligt tegen airport en ze brengen je s nacht met koffer voor de deur terminal
Beoordeeld 21 juli 2010
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

reinardus van Nederland
(Echt)paren
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in december 2009
fijn hotel na lange vlucht
Dichtbij vliegveld zonder hinder daarvan te hebben, 24-uur restaurant en receptie, mooi zwembad, helaas geen gebruik van kunnen maken, kregen gratis upgrade naar suite, vriendelijk personeel
geen nadelen ervaren
Na een lange vlucht vanuit Nederland, was dit hotel een verademing. We werden buitengewoon vriendelijk ontvangen, konden om 00.30 uur gewoon nog wat te eten bestellen, we kregen een gratis upgrade naar een luxe suite met een mooie badkamer v.v. hete douche. Ontbijt was erg uitgebreid, Westerse gerechten maar ook aziatisch eten. Het hotel ligt slechts op 2 autominuten afstand van het vliegveld terwijl je de vliegtuigen binnen niet hoort.
Beoordeeld 08 januari 2010
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ricardo van Filipijnen
Zakelijke reizigers
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in september 2016
Good Location
Good location if you want it near the airport but too expensive, you can check other hotels
Beoordeeld 28 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

John van Filipijnen
Gezinnen met oudere kinderen
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
waterfront is the best hotel
friendly staff, accesible
Beoordeeld 27 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Francis van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Superior Kamer
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Convenient
Staff very professional
Beoordeeld 25 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

christopher van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Great hotel and staff
Good value for money!
Beoordeeld 25 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: