arrow-up-icon
Terug naar hotelinformatie

2015
Zeer goed 7,8
op basis van 3122 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 3122 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 7,7
  • Faciliteiten 7,7
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 7,9
  • Personeel 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,5
  • Ontbijt/maaltijden 7,4

8 Petrus C.
Nederland
06 september 2012
Fijn hotel op loopafstand van de airport Cebu.
Grote kamers, goed restaurant en casino in huis; prima ontbijtbuffet.
Wij moeten altijd overnachten op onze reizen naar Bohol en zijn nu diverse malen in the Waterfront Airport geweest. Prima en value for money.

9,3 Frans H.
Nederland
14 maart 2012
prima hotel, mooie rookvrije kamers
Ideaal hotel voor wie gaat vliegen aankomt
Keurig vanuit de aankomst hal opgehaald, en bij vertrek weer weggebracht, prima (room)service,schoon. Wifi in de kamer te zwak om nuttig te zijn voor laptop.

7,7 Alain M.
België
06 oktober 2011
Goede locatie.
Service...Netheid...
Wij kennen het Waterfront hotel in Cebu City en Mactan. Na heel wat vlieguurtjes is het leuk om op adem te komen op een plaats waar service hoog staat. Waterfront Airport is gelegen naast de Luchthaven en is gemakkelijk te voet te bereiken (als je de kleine doorgang kent).

8,3 HENDRIKUS V.
Nederland
21 juli 2010
tegen over de airport
omdat we nacht vlucht hadden
geen
1 nacht omdat we nacht vlucht hadden want het ligt tegen airport en ze brengen je s nacht met koffer voor de deur terminal

8,7 reinardus J.
Nederland
08 januari 2010
fijn hotel na lange vlucht
Dichtbij vliegveld zonder hinder daarvan te hebben, 24-uur restaurant en receptie, mooi zwembad, helaas geen gebruik van kunnen maken, kregen gratis upgrade naar suite, vriendelijk personeel
geen nadelen ervaren
Na een lange vlucht vanuit Nederland, was dit hotel een verademing. We werden buitengewoon vriendelijk ontvangen, konden om 00.30 uur gewoon nog wat te eten bestellen, we kregen een gratis upgrade naar een luxe suite met een mooie badkamer v.v. hete douche. Ontbijt was erg uitgebreid, Westerse gerechten maar ook aziatisch eten. Het hotel ligt slechts op 2 autominuten afstand van het vliegveld terwijl je de vliegtuigen binnen niet hoort.

8,8 Jouvet L.
Filipijnen
23 juni 2016
Overnight stay
For a transit traveler this is an excellent location.

7,2 Hadrian M.
Australië
22 juni 2016
Nice enough, however slow customer service at reception desk
Nice enough place. .. i guess my first complaint is one of the girls tried to charge me 5100 pessos when i walked in and i stated that it was cheaper online to which she said no its the same. I finally booked for 3500 online! Anyway for 3500 its a good deal... 5100 would be overpriced for the room. Convenient location next to airport for overnight stay. Nice little casino, good pool although rather shallow. Ok gym. The front desk service (reception) was always very slow... even for simple requests. The restaurant service however was much better and they had a great lunch buffet.

7,2 janelle R.
Filipijnen
20 juni 2016
Stay at waterfront airport
Staff are accommodating and very helpful

10 LILIBETH S.
Filipijnen
20 juni 2016
excellent place to stay
Next time we will stay longer. And thank you to the Chef who is taking care of us. The staffs are very polite and very friendly. The best decision we made for staying in the hotel.

6 donna D.
Verenigde Staten
20 juni 2016
Started good. Left feeling hesitant to book again.
PROS: The staff were satisfactory, the room was clean, and location is great during a short visit. My cons are few but definitely left a strong negative impression. CONS: -Like Fish Bait: Although I appreciated the attentive servers, I did have one that did not let me have a nice quiet dinner and then asked me to fill out a survey which I agreed to do. It seemed like there was some sort of incentive for the staff because there was an air of competition that made me feel uncomfortable from the overwhelming attention of staff wanting to help like I was fish bait. -Staff entering room: Room service knocked on the door and did not give me a chance to open it before letting herself in to take inventory of the snack bar. That made me very uncomfortable. -Hidden additional charges: When I ordered room service to be delivered to the pool, I was not told that I would be charged per head for every family member there. Also, a receptionist setup a computer so I could print my boarding pass without informing me that there is a charge.