Terug naar hotelinformatie

2015
Zeer goed 7,9
op basis van 3241 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 3241 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 7,7
  • Faciliteiten 7,7
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 7,9
  • Personeel 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,5
  • Ontbijt/maaltijden 7,4
Sorteer op

Alain M. van België
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in december 2012
degelijke service
overzijde van vliegveld, je kan er tevoet naar toe
Bij elk bezoek aan Cebu is het bijna een gewoonte geworden om in dit hotel op adem te komen na een toch wel lange vliegreis. Zoals altijd verloopt alles zoals gepland. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Dit hotel is zijn sterren waart.
Beoordeeld 09 januari 2013

Petrus C. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in juli 2012
Fijn hotel op loopafstand van de airport Cebu.
Grote kamers, goed restaurant en casino in huis; prima ontbijtbuffet.
Wij moeten altijd overnachten op onze reizen naar Bohol en zijn nu diverse malen in the Waterfront Airport geweest. Prima en value for money.
Beoordeeld 06 september 2012

Frans H. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in maart 2012
prima hotel, mooie rookvrije kamers
Ideaal hotel voor wie gaat vliegen aankomt
Keurig vanuit de aankomst hal opgehaald, en bij vertrek weer weggebracht, prima (room)service,schoon. Wifi in de kamer te zwak om nuttig te zijn voor laptop.
Beoordeeld 14 maart 2012

Alain M. van België
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in september 2011
Goede locatie.
Service...Netheid...
Wij kennen het Waterfront hotel in Cebu City en Mactan. Na heel wat vlieguurtjes is het leuk om op adem te komen op een plaats waar service hoog staat. Waterfront Airport is gelegen naast de Luchthaven en is gemakkelijk te voet te bereiken (als je de kleine doorgang kent).
Beoordeeld 06 oktober 2011

HENDRIKUS V. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in juli 2010
tegen over de airport
omdat we nacht vlucht hadden
geen
1 nacht omdat we nacht vlucht hadden want het ligt tegen airport en ze brengen je s nacht met koffer voor de deur terminal
Beoordeeld 21 juli 2010

reinardus J. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in december 2009
fijn hotel na lange vlucht
Dichtbij vliegveld zonder hinder daarvan te hebben, 24-uur restaurant en receptie, mooi zwembad, helaas geen gebruik van kunnen maken, kregen gratis upgrade naar suite, vriendelijk personeel
geen nadelen ervaren
Na een lange vlucht vanuit Nederland, was dit hotel een verademing. We werden buitengewoon vriendelijk ontvangen, konden om 00.30 uur gewoon nog wat te eten bestellen, we kregen een gratis upgrade naar een luxe suite met een mooie badkamer v.v. hete douche. Ontbijt was erg uitgebreid, Westerse gerechten maar ook aziatisch eten. Het hotel ligt slechts op 2 autominuten afstand van het vliegveld terwijl je de vliegtuigen binnen niet hoort.
Beoordeeld 08 januari 2010

Muhammmad S. van Singapore
Individuele reizigers
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
a MUST STAY hotel!
stayed for 2 nights, it was short but i can say that my stay was indeed perfect. was just a walking distance to airport and just about 5mins by cab to the nearest mall. room was suprisingly spacious and clean. i had the airport view. worth every penny! -receptionist was very professional, my c/in was made fast and hassle free. -concierge and security staffs were always there to help out and to have friendly chats. -very impress with the super fast dryclean service! mine was done in 9hrs. -housekeeping was fast too in sending my request for iron and board. -as an alcoholic, im quite particular with what i drink. kuddos to the bar! the cocktails met my expectations. especially the daiquiri. -restaurant looks classy but could've done better with the main course serving. my steak was way smaller than anywhere else. good job to every sections, i hope you will continue to serve your guests better. and thank you for the warm hospitality.
Beoordeeld 30 augustus 2016

Donald U. van Canada
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Great Staff!
Perfect place to end your vacation in Cebu. The pool was exceptional and the buffet was great. The only complaint we had is the gym is quite old and lacks a bike and elliptical. Really enjoyed the warmth all the staff showed us.
Beoordeeld 27 augustus 2016

Jung J. van Zuid-Korea
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Not bad
My son was hurt in the swimmingpool and soon a nurse came immediately and helped him. Breakfast also was great.
Beoordeeld 26 augustus 2016

Steven D. van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Great place to stay
right next to airport, near good restuarts
Beoordeeld 25 augustus 2016