Goed 7,3
op basis van 291 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 291 beoordelingen
  • Hygiëne 7,1
  • Faciliteiten 6,3
  • Ligging 8,2
  • Kamercomfort 7,6
  • Service 7,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,7
  • Ontbijt/maaltijden 7,1
Sorteer op

marife van Filipijnen
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Clean hotel with casino and at the city center
Staff are accomodating , the lobby needs an upgrade but the cleanliness iis ok
Beoordeeld 19 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

DONALD van Filipijnen
Zakelijke reizigers
Deluxe
Ik verbleef één nacht in februari 2016
AN ICON IN DAVAO
APO VIEW HOTEL IS AN OLD HOTEL, BUT IT STILL AN ICON IN DAVAO AND A LANDMARK WITH THE TRADITIONAL DAVAO SPIRIT. THE ROOMS AND FACILITY ARE CLEAN, WITHIN INTERNATIONAL STANDARD. THE STAFF ARE FRIENDLY AND CAN COMMUNICATE WELL IN FOREIGN LANGUAGE.
Beoordeeld 11 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jose van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Good
Nice
Beoordeeld 22 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

gerald van Verenigde Staten
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Bad experience
Free breakfast buffet but only for two person. And they charged us 500php for excess person. Breakfast Food doesnt taste good.
Beoordeeld 18 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Janalle van Filipijnen
Zakelijke reizigers
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in februari 2016
Very nice hotel
location is ok
Beoordeeld 08 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

jojo van Filipijnen
Zakelijke reizigers
Deluxe
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Not fair
I booked thru agoda jun 29 to jul 2 for a total rate of P11400. After a few days, I booked my office mate with the same date and accomodation for a total of P9218.61 only. During check in we was inform that existing hotel rate at P2500 per day. Giving me headache how to justify our different rates.
Beoordeeld 08 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

javier van Filipijnen
Individuele reizigers
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Site seen it
By far one of the best experience I have so far, I had stay in other Hotel like Marco Polo, but this hotel is the best in price supper clean, the staff were very friendly and helpful in all.. the the breakfast blow my mind the variety of to choose from it. I rate this hotel a most to stay to experience all Davao have to show without blowing up the wallet...
Beoordeeld 04 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Emilie van Verenigde Staten
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Rooms smells moldy
I was very disappointed...i booked 3 rooms in one night.as soon as they opened the rooms smells comes out. Moldy smell. Yack....
Beoordeeld 07 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Marie van Filipijnen
Individuele reizigers
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in juni 2016
Good location
A bit expensive
Beoordeeld 06 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Joan van Filipijnen
Zakelijke reizigers
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Good
Good
Beoordeeld 06 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: