Terug naar hotelinformatie

Zeer goed 7,9
op basis van 175 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 175 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,2
  • Faciliteiten 6,0
  • Ligging 7,4
  • Kamercomfort 8,3
  • Personeel 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op

CHRISTINE B. van Filipijnen
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef één nacht in december 2015
Very happy with the staff
Staff. Food. Price.
I love how helpful the staff were. Especially the waiters at the dining area.
Beoordeeld 17 december 2015

Neil H. van Australië
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in augustus 2015
Satisfactory price for what you get.
Staff, proximity to Hospital friendly
This hotel was close to the hospital we needed to use for medicals. It was a nice hotel and the staff were helpful and polite.
Beoordeeld 12 december 2015

ERIC V. van Filipijnen
Groepen
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2015
Service with a Smile
Friendly restaurant staff, location and food
It was an excellent value for money. Though the front desk needs improvement, the restaurant staff Robert in particular more than made up for it. Robert is friendly, attentive and goes the extra mile to please customers. Rooms are nice, location is perfect. Will definitely return.
Beoordeeld 07 september 2015

kelvin J. van Singapore
Groepen
Ik verbleef 2 nachten in april 2015
2 nights stay
near ecoland bus terminal, friendly staffs
Hotel located near the bus terminal. Breakfast was good. The staffs are generally friendly and helpful. Room was a bit dark.
Beoordeeld 04 mei 2015

Karen S. van Filipijnen
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in mei 2014
Nice city hotel
food is okay, nice staff, location is good especially for commuters
Cons: small rooms, its quite busy outside because hotel is near the bus station
Beoordeeld 10 maart 2015

Karen S. van Filipijnen
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in mei 2014
Nice city hotel
Nice staff, food is okay, nice location
Beoordeeld 10 maart 2015

Ryan O. van Filipijnen
Groepen
Ik verbleef één nacht in februari 2015
Valentines at Casa
Staff, Food, Cleanliness
I enjoyed my stay with friends.
Beoordeeld 18 februari 2015

Takashi H. van Japan
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in januari 2015
Loudly around hotel
Room condition,etc.,
It was loudly by construction noise.
Beoordeeld 26 januari 2015

Ryan O. van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef één nacht in december 2014
Clean and value for money
Location, cleanliness, great staff
Beoordeeld 29 december 2014

Restituto M. van Filipijnen
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2014
Only Positives about Casa Leticia Business Inn
The staff, the cleanliness, the food
Excellent for business travelers on a budget. Have always returned to this hotel.
Beoordeeld 03 november 2014


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: