Zeer goed 7,9
op basis van 177 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 177 beoordelingen
  • Hygiëne 8,2
  • Faciliteiten 6,2
  • Ligging 7,4
  • Kamercomfort 8,3
  • Personeel 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op

Patrick van Verenigde Staten
(Echt)paar
Superior tweepersoons
Ik verbleef één nacht in augustus 2015
Great Stay Near Central Bus Terminal
If you are looking for a stay near the bus terminal and the city, this is a good hotel. Breakfast was fine, the place is clean and well kept and functional.
Beoordeeld 27 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

CHRISTINE van Filipijnen
Gezin met oudere kinderen
Superior 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in december 2015
Very happy with the staff
Staff. Food. Price.
I love how helpful the staff were. Especially the waiters at the dining area.
Beoordeeld 17 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Neil van Australië
Individuele reiziger
Superior 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in augustus 2015
Satisfactory price for what you get.
Staff, proximity to Hospital friendly
This hotel was close to the hospital we needed to use for medicals. It was a nice hotel and the staff were helpful and polite.
Beoordeeld 12 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ERIC van Filipijnen
Groep
Deluxe Familie
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2015
Service with a Smile
Friendly restaurant staff, location and food
It was an excellent value for money. Though the front desk needs improvement, the restaurant staff Robert in particular more than made up for it. Robert is friendly, attentive and goes the extra mile to please customers. Rooms are nice, location is perfect. Will definitely return.
Beoordeeld 07 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

kelvin van Singapore
Groep
Superior Driepersoons
Ik verbleef 2 nachten in april 2015
2 nights stay
near ecoland bus terminal, friendly staffs
Hotel located near the bus terminal. Breakfast was good. The staffs are generally friendly and helpful. Room was a bit dark.
Beoordeeld 04 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Karen van Filipijnen
(Echt)paar
Superior 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in mei 2014
Nice city hotel
food is okay, nice staff, location is good especially for commuters
Cons: small rooms, its quite busy outside because hotel is near the bus station
Beoordeeld 10 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Karen van Filipijnen
(Echt)paar
Superior tweepersoons
Ik verbleef één nacht in mei 2014
Nice city hotel
Nice staff, food is okay, nice location
Beoordeeld 10 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ryan van Filipijnen
Groep
Superior Familie
Ik verbleef één nacht in februari 2015
Valentines at Casa
Staff, Food, Cleanliness
I enjoyed my stay with friends.
Beoordeeld 18 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Takashi van Japan
Individuele reiziger
Superior 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in januari 2015
Loudly around hotel
Room condition,etc.,
It was loudly by construction noise.
Beoordeeld 26 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ryan van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Superior Familie
Ik verbleef één nacht in december 2014
Clean and value for money
Location, cleanliness, great staff
Beoordeeld 29 december 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: