Zeer goed 7,9
op basis van 519 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 519 beoordelingen
  • Hygiëne 8,2
  • Faciliteiten 8,4
  • Ligging 8,3
  • Kamercomfort 8,2
  • Personeel 8,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,5
  • Ontbijt/maaltijden 5,7
Sorteer op

lee van Verenigd Koninkrijk
Gezinnen met jonge kinderen
Superior met Uitzicht op tuin
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
I'm a returning customer,always happy every time
I always return here now after spending many times in other hotels in the past..the price is good,always a nice clean pool,friendly staff and always happy to help u in every way possible..
Beoordeeld 29 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Joanne van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Deluxe tweepersoonskamer aan Zwembadzijde
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Love this place!
I love the garden, the staff, the pool- I love everything about this place!
Beoordeeld 27 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Maribel van Filipijnen
Zakelijke reizigers
Deluxe tweepersoonskamer aan Zwembadzijde
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Best place to stay in Davao!
Homey, chill, just perfect 😄
Beoordeeld 18 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Michael van Duitsland
(Echt)paren
Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zwembad
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
Comfortable Hotel in Davao
Domicilio Lorenzo Apartelle is a boutique hotel located in the suburb Matina of Davao The hotel is very clean and the staff is very friendly and helpful when needed. The hotel can be recommended for a stay in Davao as the heart of the city is only minutes away.
Beoordeeld 11 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Paul van Filipijnen
(Echt)paren
Deluxe tweepersoonskamer aan Zwembadzijde
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Special Place in our Heart
BTW, this is already our 4th stay in this hotel. We keep coming back here because we felt that we homed in this hotel. This time we have a little glitch in our booking and the staff is so helpful and so easy to pleased that is why we solve our problem right away. They already have a special place in our heart that is why we keep coming back. We celebrated our matrimonial ceremony in their garden,that's how we loved this place. At this time we celebrated our 1st year anniversary in the same place where we had our wedding. In our next visit in Davao, the only thing that I guaranteed is we will be back in Domicilio Lorenzo. Thank you very much to the staff especially to Gay and Rey. See you again soon.
Beoordeeld 28 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sahil van Singapore
Individuele reizigers
Superior met Uitzicht op tuin
Ik verbleef 3 nachten in juni 2016
Very convenient and neat & clean
Good friendly staff, excellent value for money. Very convenient location
Beoordeeld 14 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

cary van Verenigde Staten
Gezinnen met jonge kinderen
Executive Familiekamer
Ik verbleef één nacht in februari 2016
Our favorite place in Davao
We love to stay at Domicilio Lorenzo when we are in Davao. It's getting harder now with two children, as most of their rooms have only one bed, but we will continue to put D.L. in our top list of places to stay in Davao. Our son loves the pool and the staff, who have always been so friendly and helpful.
Beoordeeld 13 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mylin van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Executive kamer 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
great pool
love the pool and location. it just opens at a later time which is at 7am..too hot for swimming.
Beoordeeld 02 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

gerhard van Duitsland
(Echt)paren
Superior met Uitzicht op tuin
Ik verbleef één nacht in mei 2016
good Place in Davao
the Room Is big enough for two. the aircon Is loud. it has a Safe in the room. it has a nice Garden, You Can sit Outside "in the Green". it has a Swimmingpool which Is big enough For swimming. so, all in all it's a good Place To stay.
Beoordeeld 28 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

lee van Verenigd Koninkrijk
Gezinnen met jonge kinderen
Executive Kamer met Queensize Bed en Uitzicht op het Zwembad
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
clean,friendly nice pool
i am a frequent returner to this hotel and been in most of the rooms there...all rooms have been clean and up together ..nice firm beds with good linen and nice pillows, good wifi..cable tv and has a nice pool..staff have always been helpful...
Beoordeeld 26 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: