Geweldig 8,2
op basis van 129 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 129 beoordelingen
  • Hygiëne 8,7
  • Faciliteiten 7,7
  • Ligging 7,9
  • Kamercomfort 8,4
  • Personeel 8,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,3
  • Ontbijt/maaltijden 7,3
Sorteer op

jesus van Filipijnen
Zakelijke reiziger
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Old Hotel in a sort of good location.
I wont be checking anytime soon at this place. Poor internet signal and crappy food.
Beoordeeld 11 juli 2016

Ricardo van Papoea-Nieuw-Guinea
Zakelijke reiziger
Deluxe
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Nice swimming pool - salt water
Highly recommended esp. for nature's lovers
Beoordeeld 04 juli 2016

Kristine van Filipijnen
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef één nacht in juni 2016
A hidden gem
Stayed overnight for a friends wedding. I was surprised that the hotel was good. Nice big rooms with comfortable beds, fluffy pillows and soft sheets. Water pressure was strong, bathroom was old but well maintained. The had a clean pool. The only downside is although the breakfast was delicious there was limited items to choose from. No elevator..
Beoordeeld 23 juni 2016

mun van Maleisië
Zakelijke reiziger
Deluxe
Ik verbleef één nacht in mei 2016
friendly staff and spacious place for holiday
a nice place for holiday guests in davao. friendly staff and quiet place. really appreciate the staff who provide me a favor of help to my needs.
Beoordeeld 24 mei 2016

Alastair van Nieuw-Zeeland
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
2 night stay
OK stay, everything was to be expected. Clean, tidy, plenty of room, drinking water supplied, pool, quiet, breakfast good
Beoordeeld 20 mei 2016

Philip van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Overnight stay.
I liked this hotel, but found the breakfast disappointing. Not much variety and all the staff in the breakfast room seem to be playing with their mobile phones and hiding behind the counter and sitting on very small seats so that they cannot be seen. This needs addressing to improve the rating . Not as good as the Insular Waterfront hotel.
Beoordeeld 19 mei 2016

Elmer van Filipijnen
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in april 2016
Very good and clean as well
near on shopping mall staff very helpfull
Beoordeeld 05 mei 2016

Triccie van Filipijnen
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
great stay
I'm glad that I chose this hotel for our vacay last April 10-12. Airport transfer from the airport was free, very clean room, hot/cold shower was working and very accomodating staff. Wifi signal was strong and our free breakfast food(American/Filipino buffet style) was enough and yummy. Most importantly, I like that the hotel was free from noise. We will definitely recommend it to others.
Beoordeeld 14 april 2016

Diosdado van Filipijnen
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef één nacht in april 2016
recommended
satisfied
Beoordeeld 13 april 2016

Terry van Australië
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in april 2016
Very happy
The room was large enough and bathroom also.
Beoordeeld 08 april 2016


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: