Zeer goed 8,0
op basis van 128 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 128 beoordelingen
  • Hygiëne 8,7
  • Faciliteiten 7,4
  • Ligging 7,8
  • Kamercomfort 8,1
  • Personeel 8,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 6,9
Sorteer op

Jimmy van Filipijnen
(Echt)paar
Balcony kamer
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
Nice hotel but have smalll room
Clean hotel near the market
Beoordeeld 14 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Karen van Filipijnen
Gezin met oudere kinderen
Superior tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Nice
There was pounding on the road construction infront of the hotel when we stayed but thankful it was quiet before we fell asleep. Breakfast buffet was less than i expected but it was good. Rooms are small but clean even in bathrooms. Overall, it was a good overnight stay.
Beoordeeld 13 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Joshua van Filipijnen
Zakelijke reiziger
Superior Eenpersoons
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Seems new
Ok buffet for a foreigner. For Davao it was very clean. Internet was ok, at times very good.
Beoordeeld 24 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jonathan van Filipijnen
Zakelijke reiziger
Superior tweepersoons
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Business Travel...satisfied
Comfy big bed, clean, strong shower, big led tv, spacious room, fair breakfast...overall good quality
Beoordeeld 21 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ana van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Vicente Kamer
Ik verbleef 2 nachten in februari 2016
Value for Money
I stayed in this hotel together with my family. We booked 4 rooms for a total of 10 guests. The breakfast was great as they are mostly local dishes. The front desk is very friendly and accommodating. The location is also strategic, near the famous Harana restaurant. Will stay there again if given the chance.
Beoordeeld 04 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ana van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Superior tweepersoons
Ik verbleef één nacht in februari 2016
Value for Money
I stayed in this hotel together with my family. We booked 4 rooms for a total of 10 guests. The breakfast was great as they are mostly local dishes. The front desk is very friendly and accommodating. The location is also strategic, near the famous Harana restaurant. Will stay there again if given the chance.
Beoordeeld 04 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Michael van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Superior tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
Very satisfied
Keep it up.
Beoordeeld 04 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mhardiya van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Vicente Kamer
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
Family Tour to the city
The hotel is indeed very clean, descent, staff are very warm and helpfull but the location is quite far from the mall as mention 8min walk is not true. Over all the hotel is very good to stay.
Beoordeeld 01 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ma. van Filipijnen
Individuele reiziger
Superior Eenpersoons
Ik verbleef 4 nachten in mei 2016
I liked the room 301
It may not have a balcony but for those who need a simple room with hot shower, this room is all right. You can see the Marco Polo Hotel from the window.
Beoordeeld 10 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chedilyn van Filipijnen
Zakelijke reiziger
Superior tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
comfortable stay
I've stayed here several times and it hasn't disappointed me so far. The staff are helpful, rooms are clean, with comfortable bed and beddings.
Beoordeeld 29 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: