Goed 7,1
op basis van 77 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 77 beoordelingen
  • Hygiëne 7,2
  • Faciliteiten 8,0
  • Ligging 7,4
  • Kamercomfort 7,3
  • Personeel 6,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,5
  • Ontbijt/maaltijden 6,5
Sorteer op

fabrizio van Australië
Groepen
Eenpersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in november 2014
las casitas
nice staff ,clean ,good costumer service,
Staff very friendly clean rooms service very fast
Beoordeeld 08 november 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ABDULRAHMAN van Saoedi-Arabië
Groepen
Tweepersoonskamer met 2 aparte bedden - Gedeelde Voorzieningen
Ik verbleef 2 nachten in juni 2014
Too small and tiring stairs
clean, friendly staff, value for money
Room is too mall and with agoda they will put you in high floor which is tiring because of stairs. Location was ok because near usep gym.
Beoordeeld 11 augustus 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Purushottam van India
(Echt)paren
Tweepersoonskamer met 2 aparte bedden - Gedeelde Voorzieningen
Ik verbleef 3 nachten in maart 2014
Centrally located
central location, closer to shopping malls and quiet surrounding
Overall I like the hotel. Only issue is with the lamps in the room which are usually less than 10 watts which is not enough for comfortable stay. I requested to change it and it was changed but still it could not meet my expectations.
Beoordeeld 03 april 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

William van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Tweepersoonskamer met 2 aparte bedden - Gedeelde Voorzieningen
Ik verbleef één nacht in december 2013
had a nice stay
center of town, comfortable, convenient
Had a nice stay. Would definitely stay there again next time
Beoordeeld 26 december 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Roberto van Filipijnen
Zakelijke reizigers
Tweepersoonskamer met 2 aparte bedden - Gedeelde Voorzieningen
Ik verbleef één nacht in oktober 2013
reasonable hotel located at city center.
centrally located. value for money. comforatable room and decent bathrooms
Stay was comfortable with decent room and bathroom. Staff was very helpful and attentive. Wifi and internet access however was not working for the rooms.
Beoordeeld 02 november 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Diana van Maleisië
(Echt)paren
Tweepersoonskamer met 2 aparte bedden - Gedeelde Voorzieningen
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2013
Looks good on the outside but not inside...
Nothing really except wifi...
I find that the staffs were not considerate to consider that both my in laws were old and instead of changing the room to a lower level, they left them to climb the steep stairs. The room was small and the place was not that condusive. The price was compartible to a hotel that had lift.
Beoordeeld 01 november 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Maricel van Filipijnen
Individuele reizigers
Tweepersoonskamer met 2 aparte bedden - Gedeelde Voorzieningen
Ik verbleef één nacht in februari 2013
Good place to sleep over from Airport
Clean, Close to Airport and Good staff
We booked this hotel for our family to sleep over before flying from Davao Airport, they had a good stay.
Beoordeeld 22 oktober 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chul van Zuid-Korea
(Echt)paren
Tweepersoonskamer met 2 aparte bedden - Gedeelde Voorzieningen
Ik verbleef 8 nachten in oktober 2013
Well located in city center
location, cleanness, good staff performance
This was my 2nd time to stay at this hotel. We came back to this hotel after we enjoyed our 1st stay. However, we were put into the bad room where sun comes in easily in 3rd floor and noisy due to the location in front of main road, but we were able to move to another room which quite and enjoyable. They didn't provide soap and shampoo at 1st night, but were given the following days. They cleaned our room everyday, which we like it.
Beoordeeld 19 oktober 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

I van Verenigde Staten
Gezinnen met oudere kinderen
Tweepersoonskamer met 2 aparte bedden - Gedeelde Voorzieningen
Ik verbleef één nacht in september 2013
Okay to stay if you're tight in a tight budget.
There are none
No wifi so I have o go to the lobby at night night time to call United States because of time difference and I was eaten by Mosquitos.
Beoordeeld 21 september 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Katherine van Filipijnen
Gezinnen met oudere kinderen
Tweepersoonskamer met 2 aparte bedden - Gedeelde Voorzieningen
Ik verbleef 3 nachten in juli 2013
Clean, comfortable rooms
Friendly staff, good food, central location
Very nice and clean surroundings. Good value for money, but incurred additional cost since breakfast was not included in the room rate. Also, we were charged additional fees for late checkout. It was unfortunate that there was ongoing road construction during our stay, which meant that it was very noisy during the daytime. The construction work also closed off the road leading to the hotel for most of the day. But the staff were very friendly and accommodating, and we look forward to staying there again.
Beoordeeld 26 juli 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: