Zeer goed 7,9
op basis van 196 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 197 beoordelingen
  • Hygiëne 8,2
  • Faciliteiten 6,9
  • Ligging 8,5
  • Kamercomfort 8,1
  • Service 8,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 6,5
Sorteer op

c van Filipijnen
Groepen
Kamer met 2 Queensize bedden
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Location
Good location, helpful staff
Beoordeeld 20 juli 2016

Ricardo van Filipijnen
Zakelijke reizigers
Kamer met 2 Queensize bedden
Ik verbleef 3 nachten in juni 2016
Tolerable
For practical purposes, this hotel is good enough for business purposes.
Beoordeeld 04 juli 2016

Paulo van Filipijnen
Zakelijke reizigers
Kamer met 2 Queensize bedden
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Nice
Relxing value for money
Beoordeeld 25 juni 2016

hsinchang van Taiwan
Zakelijke reizigers
Kamer met 2 Queensize bedden
Ik verbleef één nacht in juni 2016
fantastic
near lanang sm, but outside windows there is a bar live band music unitl 1pm
Beoordeeld 23 juni 2016

Josefina van Filipijnen
Gezinnen met oudere kinderen
Kamer met 2 Queensize bedden
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Big beds
Big beds, big rooms
Beoordeeld 23 juni 2016

Josefina van Filipijnen
Gezinnen met oudere kinderen
Kamer met 2 Queensize bedden
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Big beds
Good location, big beds
Beoordeeld 23 juni 2016

Rosemarie van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Kamer met 2 Queensize bedden
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Comfortable Big Beds
Not so much to expect except their big comfy beds! The hotel needs renovation. Although cleanliness is well maintained. They are very particular as to the numbr of room guests. Overall, im still satisfied with my stay with this charming hotel.
Beoordeeld 16 juni 2016

Norwena van Filipijnen
Gezinnen met oudere kinderen
Kamer met 2 Queensize bedden
Ik verbleef 4 nachten in mei 2016
A good stay.
I always stay here whenever I'm in Davao for official business and when I'm with my family for personal travel. The room is big with huge beds and the location is excellent, just a walking distance to our branch and few minutes ride to malls. The staff are also very accommodating and courteous. One comment though during this stay, the towel that serves as a mat is darkened, though it's for the feet but you don't like stepping on it thinking that it's unclean.
Beoordeeld 06 juni 2016

Ma van Filipijnen
Groepen
Kamer met 2 Queensize bedden
Ik verbleef 4 nachten in mei 2016
Convenient location. Big rooms. Friendly staff
The location of microtel is excellent as it is located near a grocery, restaurants and along a main road. We like the rooms and the big beds. Although the bathrooms and tiles are a bit old and need some upgrading. The staff are friendly and accommodating as well. Would definitely stay here again.
Beoordeeld 06 juni 2016

CELIA van Filipijnen
(Echt)paren
Kamer met 2 Queensize bedden
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2015
Clean room, friendly staff, good location!
This hotel is conveniently located near the venue of our convention at SMX Lanang. The staff were friendly, our room was clean but I would like to suggest to improve a little on their buffet breakfast.
Beoordeeld 01 juni 2016


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: