Goed 7,2
op basis van 290 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 290 beoordelingen
  • Hygiëne 7,0
  • Faciliteiten 5,9
  • Ligging 8,2
  • Kamercomfort 7,1
  • Service 7,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 6,0
Sorteer op

Carlo van Filipijnen
(Echt)paren
Eenpersoons Standaard
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Not staying in this hotel on my next travel.
The room is not sound proof, you can clearly hear every sound outside the room while trying to rest. Needs pest control intervention, an army of small cockroaches will appear from the sink and under the bed after turning off the lights.
Beoordeeld 07 augustus 2016

Marigold van Filipijnen
Gezinnen met oudere kinderen
Familykamer Royale
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Good for families or group on the budget!!
It s good if your traveling with groups or on the budget . And make sure to bring your own shampoo because they don't provide though they have soaps :)
Beoordeeld 06 augustus 2016

ALRICO van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Tweepersoons Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Not nice
Not nice
Beoordeeld 30 juli 2016

Abbey van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Tweepersoons Economy
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Good
Improve your economy rooms 😊
Beoordeeld 25 juli 2016

Kimberly van Filipijnen
(Echt)paren
Tweepersoons Economy
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Very nice
The staffs are very nice and accomodating.
Beoordeeld 20 juli 2016

Avebelle van Filipijnen
(Echt)paren
Tweepersoons Economy
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Awful
Awful. The pictures are deceiving.
Beoordeeld 05 juli 2016

Kenneth van Filipijnen
(Echt)paren
Tweepersoons Economy
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Good Service
Just a normal inn
Beoordeeld 04 juli 2016

Dorothy van Filipijnen
Individuele reizigers
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Good
Our experience was good
Beoordeeld 27 juni 2016

Maria van Filipijnen
(Echt)paren
Tweepersoons Economy
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Smell of rooms and itchy sheets
The room we booked doesn't look like the one in the pictures. The room smells of cockroaches and the sheets feel itchy we had to change the sheets and linens ourselves
Beoordeeld 18 juni 2016

maricris van Filipijnen
Zakelijke reizigers
Tweepersoons Economy
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Disappointing stay
The room was not clean when I entered. Plenty of falling hair on the floor. Wasn't able to sleep well because of bed mites.
Beoordeeld 04 juni 2016


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: