Zeer goed 7,9
op basis van 1209 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 1209 beoordelingen
  • Hygiëne 7,9
  • Faciliteiten 7,4
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 8,0
  • Service 8,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 7,7
Sorteer op

Jan van Nederland
Individuele reiziger
Deluxe Kamer
Ik verbleef 4 nachten in mei 2012
mooi hotel met zeer goede service
fantastisch om een paar dagen tot een week te verblijven
Ook nu weer een paar fijne dagen doorgebracht in Waterfront. De service is zeer goed. Nadeel dat het diner wel wat duurder is geworden. Kan dus beter in de stad ergens gaan eten.
Beoordeeld 23 mei 2012

Jan van Nederland
Individuele reiziger
Deluxe Kamer
Ik verbleef 10 nachten in februari 2012
Geweldige mooi hotel op een prachtige lokatie
goede service, personeel zeer vriendeli9jk en behulpzaam.
Voor de 4e keer in Hotel Waterfront( Insular) verbleven. Ook nu weer een mooie tijd daar door gemaakt.
Beoordeeld 07 maart 2012

Jan van Nederland
Individuele reiziger
Deluxe Kamer
Ik verbleef 7 nachten in januari 2012
fantastische hotelverblijf
service en vriendelijkheid
voor de 4e keer kort verblijf in Insular. Weervriendelijkheid troef.
Beoordeeld 26 januari 2012

Jan van Nederland
Individuele reiziger
Ik verbleef 20 nachten in januari 2011
Fantastisch hotel met geweldige locatie.
Netjes en schoon . zeer vriendelijke bediening
3 weken in een heerlijk en fantastische hotel . Personeel zeer vriendelijk en zeer behulpzaam. Hotel Waterfront ligt in een heel mooi omgeving. Ook op eigen terrein is het heerlijk vertoeven . Korte afstand van centrum en vliegveld. Aanbeveling is o.a. Edenpark en phili. eagle centrum. Ook Peoplespark is mooi. Kortom: fantastisch en kom er graag weer terug.
Beoordeeld 02 februari 2011

Geert van België
(Echt)paar
Deluxe Kamer
Ik verbleef 3 nachten in januari 2011
Goed hotel, goede ligging, kamers iets verouderd
Dichtbij luchthaven, rustige, mooie liggin
Het is een uitgebreid, goed hotel. Het ligt op 10-15min. van de luchthaven. Het personeel is er zeer vriendelijk. Met veel restaurants, dus voor iedereen wat keus. Ontbijtbuffet is zeer uitgebreid en lekker. De inrichting van de kamers voelt wat ouderwets aan, maar ze zijn uitgerust met alle nodige middelen. De tuin is zeer mooi. Zeker een aanrader om nogeens te gaan
Beoordeeld 25 januari 2011

Herbert van Nederland
(Echt)paar
Deluxe Kamer
Ik verbleef 3 nachten in juni 2010
Waterfront Insular Hotel
ligging bij de zee, prachtig zwembad, schitterende tuin
zwembad was onder reconstructie.
Het is een van de beste hotels die wij tijdens ons verblijf in de Filipijnen kenne. Alles is van uitstekende kwaliteit, personeel is servicegericht,ontbijtbuffet uitgebreid en van uitstekedne kwaliteit, prachtige ligging in een als park ingerichte tuin, zwembad schoon en groot, waardoor het niet erg is om in de aanpalende zee te kunnen zwemmen. Kamers schoon en klein defect snel verholpen. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Kortom: aanbevelingswaardig.
Beoordeeld 12 juli 2010

Marc van België
(Echt)paar
Deluxe Premium Kamer
Ik verbleef 7 nachten in november 2009
Gezellig en zuiver hotel
Prachtige tuin,nette kamers,goede prijs kwaliteit. Personeel is zeer vriendelijk.
Geen noemenswaardige nadelen.
ik verbleef er in november,zeer rustig en er waren niet veel toeristen aanwezig.De kamer had alle voorzieningen en was zoals beschreven in de brochure.Het hotel is mooi gelegen in een prachtige tuin aan zee,het centrum is wat afgelegen.Zeer tevreden over de bediening en over het eten ben ik heel tevreden.
Beoordeeld 30 november 2009

Matea van Verenigde Staten
Gezin met oudere kinderen
Deluxe Premium Kamer
Ik verbleef één nacht in september 2016
Last visit
We stayed here 9 years ago and it was great.This visit was not the same experence. We order 2 ajoining rooms. The rooms were to be ready at 2pm. We arrived at 2:30 and only one room was ready. We were told the ajoining room was still being cleaned and they would let us know when it was ready. At 6:30 4:30 hours later the room was still not ready. In fact they rented our second room to some one else and we had to settle for a substitute room, separating our party. We had to put a 1000p deposit for the snack bar in each room, but the snack bar in the second room was locked. When we checked out they asked us for a list of the items we consumed. We gave the best list we could from our head. Then they sent someone to the room to verify our memory. Gosh, when we missed the peanuts, you would have though that we were trying to rob the place.
Beoordeeld 01 oktober 2016

Michael van Verenigde Staten
(Echt)paar
Deluxe Kamer
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
This is our place to enjoy . Great hospitality and food .
We enjoy this very much . Seafood outstanding . Be there for our 2nd year Honeymoon . Thank You Waterfront Again . Aloha .
Beoordeeld 29 september 2016

Esteban van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Deluxe Kamer
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Disgusting, embarrasing, full of deceit and fraud
The hotel staff is inssisting you to pay exorbitant penalty with regards to Davao City Ordinance with regards to smoking with out solid proof. They are doing this to earn more money in the detrimental to its customers.
Beoordeeld 29 september 2016


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: