Terug naar hotelinformatie

Zeer goed 7,9
op basis van 1187 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 1187 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 7,9
  • Faciliteiten 7,6
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 8,0
  • Personeel 8,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 7,7
Sorteer op

Jan N. van Nederland
Individuele reizigers
Ik verbleef 4 nachten in mei 2012
mooi hotel met zeer goede service
fantastisch om een paar dagen tot een week te verblijven
Ook nu weer een paar fijne dagen doorgebracht in Waterfront. De service is zeer goed. Nadeel dat het diner wel wat duurder is geworden. Kan dus beter in de stad ergens gaan eten.
Beoordeeld 23 mei 2012

Jan N. van Nederland
Individuele reizigers
Ik verbleef 10 nachten in februari 2012
Geweldige mooi hotel op een prachtige lokatie
goede service, personeel zeer vriendeli9jk en behulpzaam.
Voor de 4e keer in Hotel Waterfront( Insular) verbleven. Ook nu weer een mooie tijd daar door gemaakt.
Beoordeeld 07 maart 2012

Jan N. van Nederland
Individuele reizigers
Ik verbleef 7 nachten in januari 2012
fantastische hotelverblijf
service en vriendelijkheid
voor de 4e keer kort verblijf in Insular. Weervriendelijkheid troef.
Beoordeeld 26 januari 2012

Jan N. van Nederland
Individuele reizigers
Ik verbleef 20 nachten in januari 2011
Fantastisch hotel met geweldige locatie.
Netjes en schoon . zeer vriendelijke bediening
3 weken in een heerlijk en fantastische hotel . Personeel zeer vriendelijk en zeer behulpzaam. Hotel Waterfront ligt in een heel mooi omgeving. Ook op eigen terrein is het heerlijk vertoeven . Korte afstand van centrum en vliegveld. Aanbeveling is o.a. Edenpark en phili. eagle centrum. Ook Peoplespark is mooi. Kortom: fantastisch en kom er graag weer terug.
Beoordeeld 02 februari 2011

Geert S. van België
(Echt)paren
Ik verbleef 3 nachten in januari 2011
Goed hotel, goede ligging, kamers iets verouderd
Dichtbij luchthaven, rustige, mooie liggin
Het is een uitgebreid, goed hotel. Het ligt op 10-15min. van de luchthaven. Het personeel is er zeer vriendelijk. Met veel restaurants, dus voor iedereen wat keus. Ontbijtbuffet is zeer uitgebreid en lekker. De inrichting van de kamers voelt wat ouderwets aan, maar ze zijn uitgerust met alle nodige middelen. De tuin is zeer mooi. Zeker een aanrader om nogeens te gaan
Beoordeeld 25 januari 2011

Herbert S. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef 3 nachten in juni 2010
Waterfront Insular Hotel
ligging bij de zee, prachtig zwembad, schitterende tuin
zwembad was onder reconstructie.
Het is een van de beste hotels die wij tijdens ons verblijf in de Filipijnen kenne. Alles is van uitstekende kwaliteit, personeel is servicegericht,ontbijtbuffet uitgebreid en van uitstekedne kwaliteit, prachtige ligging in een als park ingerichte tuin, zwembad schoon en groot, waardoor het niet erg is om in de aanpalende zee te kunnen zwemmen. Kamers schoon en klein defect snel verholpen. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Kortom: aanbevelingswaardig.
Beoordeeld 12 juli 2010

Marc B. van België
(Echt)paren
Ik verbleef 7 nachten in november 2009
Gezellig en zuiver hotel
Prachtige tuin,nette kamers,goede prijs kwaliteit. Personeel is zeer vriendelijk.
Geen noemenswaardige nadelen.
ik verbleef er in november,zeer rustig en er waren niet veel toeristen aanwezig.De kamer had alle voorzieningen en was zoals beschreven in de brochure.Het hotel is mooi gelegen in een prachtige tuin aan zee,het centrum is wat afgelegen.Zeer tevreden over de bediening en over het eten ben ik heel tevreden.
Beoordeeld 30 november 2009

Christopher N. van Filipijnen
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Nice hotel for R & R
Quiet place to relax. Very accessible to nearby establishments and transportation. Professional, and friendly staff.
Beoordeeld 26 augustus 2016

Marilou S. van Filipijnen
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Restful home away from home
Location is peaceful with the sea breeze just outside your door... Staff are polite and accomodating. Will be back soon..
Beoordeeld 25 augustus 2016

Maria O. van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
My favorite hotel in davao
I live in davao but i used to stay hotel and spend vacation in this hotel.everything is perfect for me
Beoordeeld 24 augustus 2016