2015
Goed 7,3
op basis van 2613 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 2613 beoordelingen
  • Hygiëne 7,2
  • Faciliteiten 6,9
  • Ligging 7,8
  • Kamercomfort 7,4
  • Personeel 7,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 6,4
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

jaap van Nederland
Individuele reizigers
Executive
Ik verbleef 5 nachten in februari 2010
Makati, Oxford Suites verblijf
1. uitstekende ligging indien men het uitgaansleven in Metro Manila wil zien en beleven. 2. goede ligging indien men het hart van de stad wil zien en zich wil vermaken in de zeer goede shopping malls dan well een bezoek wil brengen aan de diverse musea. 3. hotel ervaring: schoon; beleefd; ruime kamers; goede beveiliging; uitstekende ontbijttafel en onovertreffelijke service
1.niet zo geschikt voor families met kinderen; het uitgaansleven rondom het hotel is gericht op volwassenen.
zeer tevreden met dit hotel; vooral de ruime kamers en goede badkamer zijn voor mij belangrijk naast de goede beveiliging. prijs/kwaliteit verhouding is goed te noemen. de centrale positie van het hotel maakt uitstapjes naar de Greenbelt 1,2,en 3 snel mogelijk. een bezoek aan het historisch museum, het Ayala museum, is een ervaring en verrijking van de kennis omtrent dit prachtige land. het hotel biedt een goede service mbt het taxi beleid; men heeft eigen taxis ( zijn duurder dan "meter" taxis) maar bieden meer veiligheid.
Beoordeeld 11 februari 2010
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

jacques van België
(Echt)paren
Ik verbleef 3 nachten in september 2009
oxford suite manila
goede service en proper
niet alles dat op menu staat kan geserveerd worden . zelfs tijdens 3 dagen niet beschikbaar
het hotel is heel goed. prima service en vriendelijk personeel. Het is gooed gelegen - in makati- en niet zo ver van luchthavens. Desondanks het in de itgaansbuurt is gelegen heel rustig in hotel
Beoordeeld 27 september 2009
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Colin van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Executive
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Awesome place, friendly staff
Get a high floor as lower floors may be noisy in that area. But the location, staff and price are all great.
Beoordeeld 26 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Karla van Filipijnen
(Echt)paren
Executive
Ik verbleef één nacht in juli 2016
good
The hotel was great
Beoordeeld 26 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Glenn van Australië
(Echt)paren
Executive
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Nice and clean rooms
Close to action and friendly staff. Great price / good WiFi / live music some nights in the restaurant.
Beoordeeld 25 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Zoltan van Hongarije
Individuele reizigers
Executive
Ik verbleef één nacht in juli 2016
great
the best in makati,,,,,
Beoordeeld 23 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

MOHAMMED van Saoedi-Arabië
Zakelijke reizigers
Executive
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
clean and big
clean and big
Beoordeeld 22 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chatchanan van Thailand
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
Nice room in the city center
Helpful and friendly stuff. Very nice and clean room.
Beoordeeld 21 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chatchanan van Thailand
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
Clean room in city center
Helpful and friendly stuff. Very nice and clean room. I enjoyed my stay.
Beoordeeld 21 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

dwayne van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Executive
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Makati - 2016
Nice hotel, friendly staff...Elevators are super slow and there wasn't a pool. Ms. Rara was the best housekeeper I have had the pleasure of meeting in quite a while. She made me feel as if I was at home.
Beoordeeld 19 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: