Geweldig 8,2
op basis van 6091 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 6091 beoordelingen
  • Hygiëne 8,4
  • Faciliteiten 8,0
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 8,3
  • Personeel 8,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op

Preeyanuth van Thailand
Groep
Deluxe Kamer
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
SLOW CHECKIN PROCESS
Everything was perfect except the staff at checkin counter
Beoordeeld 16 september 2016

Heidi van Nieuw-Zeeland
Gezin met jonge kinderen
Aanbieding - Deluxe Tweepersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Nice atmosphere, poor communication
In the words of my daughter as we waited about half an hour to get checked in "this hotel gets five stars for fancyness but two stars for speed". Once we did get checked in we could only access one of our rooms at 5pm, and even that took a lot of chasing. The hotel was full but still, I left feeling a bit uncared for - just a number in a queue.
Beoordeeld 16 september 2016

Han van Singapore
Individuele reiziger
Executive Deluxe Tweepersoons of 2 Aparte Bedden
Ik verbleef één nacht in september 2016
-
-
Beoordeeld 15 september 2016

Muhammad van Singapore
Gezin met jonge kinderen
Premier tweepersoons of 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Huge room
Great place..not staff..staff all act "atas"..the only nice people are at aquamarine
Beoordeeld 15 september 2016

LAI van Maleisië
Zakelijke reiziger
Speciale aanbieding - Premier Tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in september 2016
excellent at all
free to upgrade room.
Beoordeeld 15 september 2016

chris van Australië
(Echt)paar
Deluxe Kamer
Ik verbleef 5 nachten in september 2016
Great
Great time had here. The staff were brilliant, especially Crone he was so pleasant. Restaurants were a bit pricey but convenient. Location was central to everything worth seeing and Close to public transport. Rooms were a good size and tidy.
Beoordeeld 14 september 2016

alok van India
Zakelijke reiziger
Premier
Ik verbleef 8 nachten in september 2016
Excellent hotel for Business travelers
Great location, we'll connect by transport options, lots of shopping & food options around.
Beoordeeld 14 september 2016

Paul van Australië
(Echt)paar
Deluxe Kamer
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Good location
Good location not too far from Marina Bay, you can walk through the shopping center attached. Taxi to Orchard Road and Clark Quay areas under $10 aud and plenty at the hotel. Would stay there again.
Beoordeeld 14 september 2016

Patricia van Singapore
(Echt)paar
Deluxe Kamer
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
One of my favourite hotels in SG
We had stayed at the Deluxe and Premier rooms and they were both excellent with comfy beds and bathtubs that fit two easily. The pool and gym are clean and of adequate size, and we can't wait for our next staycation.
Beoordeeld 13 september 2016

Kunchaya van Thailand
Individuele reiziger
Premier tweepersoons of 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in september 2016
no have
no have
Beoordeeld 13 september 2016


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: