Zeer goed 7,8
op basis van 585 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 585 beoordelingen
  • Hygiëne 8,4
  • Faciliteiten 7,3
  • Ligging 7,8
  • Kamercomfort 7,9
  • Personeel 8,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,6
  • Ontbijt/maaltijden 6,9
Sorteer op

Michael van Verenigde Staten
Gezin met jonge kinderen
Superior
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Nice hotel
Would stay here again. Clean, compact room. Great water pressure. Good wifi signal. Nice staff. Only negative is that it's a bit if a walk to the MRT.
Beoordeeld 23 augustus 2016

Martin van Tsjechië
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Affordable accomodation in a good location
There are not many hotels in this category for this money in Singapore. Very pleasant small hotel with friendly and helpful staff.
Beoordeeld 10 augustus 2016

ANTON van India
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Good
Friendly staff
Beoordeeld 08 augustus 2016

Albert van Australië
(Echt)paar
Balkon
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Well priced for the quality
We had a great 2 night stay here in a balcony room. The breakfast was good quality (along with the 20% discount voucher for other foods) and were more than happy with our stay here
Beoordeeld 07 augustus 2016

Yo van Japan
Zakelijke reiziger
Superior
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Good
Very good hotel, but only small window in the room.
Beoordeeld 31 juli 2016

Peter van Australië
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Great location in the middle of heritage area
Pretty much as the title says, right in the middle of the heritage area and waking distance to everything in Georgetown. Exceptionally friendly staff.
Beoordeeld 30 juli 2016

Alan van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 6 nachten in juni 2016
Good base
A weeks stay, small room but good value for Singapore standards
Beoordeeld 24 juli 2016

Glenn van Verenigde Staten
(Echt)paar
Exclusief
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Very nice hotel
Very nice hotel Would stay there again
Beoordeeld 20 juli 2016

Henkie van Indonesië
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Clean and good location
Like the central location and affordable pricing
Beoordeeld 18 juli 2016

lee van Verenigde Staten
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Great part of singapore to stay.
Staff was super helpful and friendly, rooms small but well finished, beds comfy and bathroom fine for the size. Only drawback were the windows being not only totally sealed but shuttered on the outside...very little natural light in the room and air con has to be on at all times. Dark and no natural air flow... didn't work for me personally. But the place is really nice otherwise!
Beoordeeld 15 juli 2016


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: