Zeer goed 7,8
op basis van 586 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 586 beoordelingen
  • Hygiëne 8,4
  • Faciliteiten 7,3
  • Ligging 7,8
  • Kamercomfort 7,9
  • Service 8,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,6
  • Ontbijt/maaltijden 6,9
Sorteer op

Shukri van Maleisië
(Echt)paren
Superior
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Convenient
Everything was a pleasant stay in the hotel, the staffs were very helpful and thanks a lot Jeffrey!
Beoordeeld 31 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jason van Filipijnen
Groepen
Mystery kamer
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Nice hotel
the room is quite small, but it is fine with me. The best part about this hotel is its proximity to the Tiong Bahru Market which has a wide selection of stalls in its food court. The staff are nice and always ready with a smile whenever you pass by the reception.
Beoordeeld 31 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Michael van Verenigde Staten
Gezinnen met jonge kinderen
Superior
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Nice hotel
Would stay here again. Clean, compact room. Great water pressure. Good wifi signal. Nice staff. Only negative is that it's a bit if a walk to the MRT.
Beoordeeld 23 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Martin van Tsjechië
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Affordable accomodation in a good location
There are not many hotels in this category for this money in Singapore. Very pleasant small hotel with friendly and helpful staff.
Beoordeeld 10 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ANTON van India
Individuele reizigers
Superior
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Good
Friendly staff
Beoordeeld 08 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Albert van Australië
(Echt)paren
Balkon
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Well priced for the quality
We had a great 2 night stay here in a balcony room. The breakfast was good quality (along with the 20% discount voucher for other foods) and were more than happy with our stay here
Beoordeeld 07 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yo van Japan
Zakelijke reizigers
Superior
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Good
Very good hotel, but only small window in the room.
Beoordeeld 31 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Peter van Australië
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Great location in the middle of heritage area
Pretty much as the title says, right in the middle of the heritage area and waking distance to everything in Georgetown. Exceptionally friendly staff.
Beoordeeld 30 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Alan van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 6 nachten in juni 2016
Good base
A weeks stay, small room but good value for Singapore standards
Beoordeeld 24 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Glenn van Verenigde Staten
(Echt)paren
Exclusief
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Very nice hotel
Very nice hotel Would stay there again
Beoordeeld 20 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: