Zeer goed 7,8
op basis van 588 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 588 beoordelingen
  • Hygiëne 8,4
  • Faciliteiten 7,3
  • Ligging 7,8
  • Kamercomfort 7,9
  • Service 8,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,6
  • Ontbijt/maaltijden 6,9
Sorteer op

Shukri van Maleisië
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Convenient
Everything was a pleasant stay in the hotel, the staffs were very helpful and thanks a lot Jeffrey!
Beoordeeld 31 augustus 2016

Jason van Filipijnen
Groep
Mystery kamer
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Nice hotel
the room is quite small, but it is fine with me. The best part about this hotel is its proximity to the Tiong Bahru Market which has a wide selection of stalls in its food court. The staff are nice and always ready with a smile whenever you pass by the reception.
Beoordeeld 31 augustus 2016

Michael van Verenigde Staten
Gezin met jonge kinderen
Superior
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Nice hotel
Would stay here again. Clean, compact room. Great water pressure. Good wifi signal. Nice staff. Only negative is that it's a bit if a walk to the MRT.
Beoordeeld 23 augustus 2016

Martin van Tsjechië
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Affordable accomodation in a good location
There are not many hotels in this category for this money in Singapore. Very pleasant small hotel with friendly and helpful staff.
Beoordeeld 10 augustus 2016

ANTON van India
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Good
Friendly staff
Beoordeeld 08 augustus 2016

Albert van Australië
(Echt)paar
Balkon
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Well priced for the quality
We had a great 2 night stay here in a balcony room. The breakfast was good quality (along with the 20% discount voucher for other foods) and were more than happy with our stay here
Beoordeeld 07 augustus 2016

Yo van Japan
Zakelijke reiziger
Superior
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Good
Very good hotel, but only small window in the room.
Beoordeeld 31 juli 2016

Peter van Australië
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Great location in the middle of heritage area
Pretty much as the title says, right in the middle of the heritage area and waking distance to everything in Georgetown. Exceptionally friendly staff.
Beoordeeld 30 juli 2016

Alan van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 6 nachten in juni 2016
Good base
A weeks stay, small room but good value for Singapore standards
Beoordeeld 24 juli 2016

Glenn van Verenigde Staten
(Echt)paar
Exclusief
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Very nice hotel
Very nice hotel Would stay there again
Beoordeeld 20 juli 2016


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: