Terug naar hotelinformatie

Zeer goed 8,0
op basis van 3934 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 3934 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,2
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 8,1
  • Personeel 8,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 6,7

Bruce G. van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
Our trip to Singapore & Hong Kong
Never judge a book by it's cover. When we arrived at the hotel we wondered what we had let ourselves in for. Once inside the staff were very welcoming and the room was great. We had a lovely view from our window. It cost us $20 (sing) from the airport. Depending on the time this can vary slightly. Close to most tourist attractions. Chinatown, Gardens by the bay (20-30mins walk), Orchard Road (about $20 taxi fare) to name a few. I've already looking at booking this hotel on my next visit.
Beoordeeld 25 augustus 2016

Michelle C. van Hong Kong
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Close to MRT n good location
It's super close to MRT n supermarket. It's walking distance to Maxwell Food Center. The staff are nice and helpful. We are in family with 2 rooms and they provided a connected room to us. Excellent! Rooms are clean and tidy. Will stay here again next time.
Beoordeeld 24 augustus 2016

derek W. van Australië
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Great location but not for young kids
Family room OK but apart from that nothing else for family. The pool is too deep for kid and don't have the shallow end. Breakfast closed at 10am a little earlier when coming from a country an hour behind..food is good though Location is good with hawker centre 50mtr away but no shopping mall in striking distance
Beoordeeld 22 augustus 2016

Angelica L. van Filipijnen
Groepen
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Great value
Its proximity to the MRT station, the relaxing facilities, the friendly and helpful staff, the clean and spacious rooms, the soft bed, and the nice view make this hotel worth every cent paid for it. Would book here again if I'm in the area.
Beoordeeld 22 augustus 2016

Jane G. van Singapore
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Overall ok
Overall ok, and cost very reasonable.
Beoordeeld 21 augustus 2016

CHAN W. van Hong Kong
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef één nacht in juli 2016
good for family for one or 2 night
connect rooms are good for family, big enough, close to MRT
Beoordeeld 16 augustus 2016

THI N. van Vietnam
Groepen
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Good
Good hotel
Beoordeeld 15 augustus 2016

KING F. van Hong Kong
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Travel
Near MRT, Good Location.
Beoordeeld 10 augustus 2016

astrid T. van Indonesië
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 4 nachten in april 2016
good location
good location
Beoordeeld 09 augustus 2016

astrid T. van Indonesië
Groepen
Ik verbleef één nacht in maart 2016
good location
near by MRT station
Beoordeeld 09 augustus 2016


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: