2015
Zeer goed 7,5
op basis van 9158 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 9158 beoordelingen
  • Hygiëne 7,5
  • Faciliteiten 7,2
  • Ligging 8,7
  • Kamercomfort 7,6
  • Service 7,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,3
  • Ontbijt/maaltijden 6,6
Sorteer op

John van Nederland
Individuele reiziger
Ik verbleef één nacht in december 2011
Goede locatie, dicht bij de de rivier
een goede prij/kwaliteit/locatie verhouding
Dit hotel gebruikt voor één overnachting op doorreis, een zeer pretig hotel met zwembad, gym en sauna. Enige nadeel is dat als je laat weg moet, vlucht 23:00, je jezelf moet douche / omkleden in het sauna gebied, met zijn hoge luchtvochtigheid en temperatuur.
Beoordeeld 10 januari 2012

Joyce van Nederland
(Echt)paar
Ik verbleef 2 nachten in september 2011
Duur hotel wel goede locatie
Locatie
Het is algemeen bekend dat de hotels in singapore nou eenmaal duur zijn. Dit hotel valt enigzins op op agoda omdat ie nog enigzins betaalbaar lijkt. Uiteindelijk waren we eur 246 kwijt voor 2 nachten zonder ontbijt. Voor elk wissewasje wordt er veel geld gerekend zoals 2 uur gebruik van wifi voor sgd 20 echt belachelijk! Wij ontbeten steeds bij het naastgelegen spinelli waar je nog gratis kunt internetten ook.
Beoordeeld 17 september 2011

Peter van Nederland
(Echt)paar
Ik verbleef 2 nachten in september 2011
Goed standaard hotel, zeer goede locatie in stad
Nette, schone kamers. Zeer goede ligging in centrum.
Het hotel bestaat uit 2 torens. Wij zaten op de 21ste verdieping van het Exselsior gebouw. Moderne en nette kamer. Niet heel ruim, maar alles aanwezig. Vriendelijk en behulpzaam personeel. In een aantal recensies het tegenovergestelde gelezen, maar niets van gemerkt. Geen gebruik gemaakt van het ontbijt. Genoeg leuke en lekkere mogelijkheden op loopafstand. Bijziendwaardigheden en restaurants ook in de buurt. En een groot bus en metro station om de hoek. Absoluut een aanrader voor een paar dagen Singapore!
Beoordeeld 16 september 2011

Patrick van België
Zakelijke reiziger
Premier Club Kamer
Ik verbleef 3 nachten in mei 2011
Goed hotel in het centrum
uitstekende ligging in het hart van de stad
prachtig hotel met alles wat je nodig hebt, pal in het centrum. club lounge is ok maar een klein beetje beperkt in aanbod. alleen de liften maken een storend geluid op de 22e verdieping.
Beoordeeld 29 mei 2011

herman van Nederland
(Echt)paar
Premier
Ik verbleef 2 nachten in maart 2011
Goed hotel
Klant gericht
Bij de hotelkeuze uitgegaan dat gratis Internet betekende wifi,bleek niet het geval,wifi alleen in de hal en moest betaald worden.
Beoordeeld 09 maart 2011

Barend van Nederland
Zakelijke reiziger
Deluxe
Ik verbleef één nacht in februari 2011
weer zo'n net niet hotel in singapore
uitzicht
Een redelijk hotel met een schone uitstraling. Jammer dat de de staf de interface tussen engels en singaporiaans nog niet op orde heeft. Drie keer gevraagd om een enkele deken over de twee bedden, drie keer ja te horen gekregen, en drie keer geen deken. Jammer ook dat mij kamer bij het verlengen van het verblijf twee keer ineens niet meer werd schoongemaakt. Het uitzicht van de kamer die ik had was wel goed. Jammer dat de verlichting alleen maar op standje romantisch kon.
Beoordeeld 22 februari 2011

Barend van Nederland
Individuele reiziger
Deluxe
Ik verbleef 5 nachten in februari 2011
Weer zo'n net niet hotel in singapore
Mijn kamer had een leuk uitzicht op het marina bay sands
een redelijk hotel met een schone uitstraling. jammer dat de de staf de interface tussen engels en singaporiaans nog niet op orde heeft. drie keer gevraagd om een enkele deken over de twee bedden, drie keer ja te horen gekregen, en drie keer geen deken. jammer ook dat mij kamer bij het verlengen van het verblijf twee keer ineens niet meer werd schoongemaakt. het uitzicht van de kamer die ik had was wel goed. jammer dat de verlichting alleen maar op standje romantisch kon.
Beoordeeld 22 februari 2011

Barend van Nederland
Individuele reiziger
Deluxe
Ik verbleef één nacht in februari 2011
redelijk hotel met waardeloze service
Mijn kamer had een geinig uitzicht op het marina bay sands
Jammer van de service die al mijn vragen met ja beantwoordde, maar geen enkele keer deed wat ze toezegde. Ik kreeg geen lits jumeaux deken, en bij verlenging van mijn verblijf werd mijn kamer ineens niet meer schoongemaakt, anders dan na herhaalde verzoeken en uren wachtten. DE verlichting was zeer romantisch/erg slecht.
Beoordeeld 17 februari 2011

Johannes van Nederland
Zakelijke reiziger
Deluxe
Ik verbleef 4 nachten in januari 2011
Goede prijs-/kwaliteitsverhouding
Goed bed, mooie complete badkamer, HBO filmprogramma, Ieder dag schone lakens
Ietwat verouderd, eten zowel ontbijt als 'a la cart' in het restaurant 'ver beneden de maat'/gewoon slecht
De prijs voor dit hotel bleek voordelig door het aanbod van Agoda. Anders had ik dit hotel waarschijnlijk niet direct geboekt.
Beoordeeld 17 januari 2011

Youri van Nederland
(Echt)paar
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2010
Hotel centraal gelegen
Dicht bij alles in de buurt,mooi zwembad,aardig en behulpzaam personeel.
Kamer net iets te klein,
Bij aankomst netjes en snel geholpen ,koffers werden direct naar kamer gebracht. Internet op kamer via utp wifi alleen in de lobby. 2 zwembaden met goede kwaliteit water(helder en weinig chloor. Leuk hotel voor 3 dagen maar zou er niet 2 weken willen zitten.
Beoordeeld 02 september 2010


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: