Goed 7,1
op basis van 8393 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 8393 beoordelingen
  • Hygiëne 7,5
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 7,0
  • Service 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,8
  • Ontbijt/maaltijden 5,7
Sorteer op

Chantelle van Singapore
(Echt)paren
Standaard Queen
Ik verbleef één nacht in januari 2015
Very cosy hotel. Suitable for couples not family
Very nice interior design. Super cosy bed. Love the bed!!!
Superb. Had a good night's sleep on the cosy bed. One suggestion would be to use longer curtains for the shower as water tends to get out through the bottom and wet the entire bathroom. Should have cups for holding toothbrushes too.
Beoordeeld 07 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

dinesh van Singapore
(Echt)paren
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef één nacht in januari 2015
It was the best stay in porcelain.
The room, bathtub and interior.
It was perfect. At first we fine the room small and we had to change it. I love the room where the bathtub was seperated.
Beoordeeld 07 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Alyson van Australië
(Echt)paren
Executive
Ik verbleef 2 nachten in januari 2015
Great location - heritage listed property
Location; heritage listed building; free room upgrade
A great find for us. Fab location in the heart of China Town in a quiet side street. Food galore close by and rail on your doorstep. Taxi service quick and cheap. Lovely room when upgraded (base room very small and dark) - we stayed again on our way home from HK. Will definitely recommend to others. No food available at hotel but not necessary with location.
Beoordeeld 07 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mun van Singapore
Zakelijke reizigers
Standaard Queen
Ik verbleef één nacht in januari 2015
Good location
Location, value & cleaniness
Good
Beoordeeld 07 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wannadit van Thailand
(Echt)paren
Standaard Queen
Ik verbleef 2 nachten in december 2014
Too small for the room but the bathroom is too big
Location , Shopping , Temple
I felt unconfortable with the room size. The bed is too high and we need to claim up. The bathroom is the same size as the bedroom.
Beoordeeld 06 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Pui van Hong Kong
Individuele reizigers
Standaard Queen
Ik verbleef 4 nachten in december 2014
clean but small
clean, convenient, not expensive
Beoordeeld 06 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Xuehong van China
Individuele reizigers
Standaard Queen
Ik verbleef 2 nachten in januari 2015
Porcelain Hotel Review
spa shower, comfort, location
It was fantastic after I up-sized my original booking to a much bigger room. The room was amazing with the spa shower and room space. It is definitely worth returning, however it's better to book this room directly rather than having to change from a smaller room.
Beoordeeld 06 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Steven van Singapore
(Echt)paren
Standaard Queen
Ik verbleef 2 nachten in december 2014
Nice and cosy
Good location, cosy and clean
Beoordeeld 06 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Andi van Singapore
(Echt)paren
Executive
Ik verbleef één nacht in augustus 2014
Nice hotel
Nice room
Beoordeeld 05 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

CHZEEHWA van Maleisië
(Echt)paren
Deluxe Queen
Ik verbleef één nacht in december 2014
good
good
good
Beoordeeld 05 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: