Goed 7,1
op basis van 8393 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 8393 beoordelingen
  • Hygiëne 7,5
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 7,0
  • Service 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,8
  • Ontbijt/maaltijden 5,7
Sorteer op

gim van Singapore
(Echt)paren
Executive
Ik verbleef 2 nachten in september 2014
Nice jacuzzi
room, price, ambience
Good
Beoordeeld 17 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Thomas van Singapore
Individuele reizigers
Executive
Ik verbleef 8 nachten in september 2014
Great location, very accessible
location, near attractions and historical sights.
The stay was pleasant and the room are decent although a bit small.
Beoordeeld 17 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

NUR van Maleisië
Zakelijke reizigers
Standaard Queen
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2014
EXECUTIVE
view, room, services
good! clean, staff friendly.
Beoordeeld 17 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Madeleine van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef 4 nachten in juli 2014
Great for the Solo Traveler
Clean, Convient, Friendly
This hotel is in a great location, right next to downtown chinatown!
Beoordeeld 16 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Intan van Indonesië
(Echt)paren
Standaard Queen
Ik verbleef 2 nachten in november 2013
Value for Money
Location, Price, and Service
The best thing about this hotel is that it's very close to Chinatown market! Excellent choice for 'valuable' customer, who seeks for value for money hotel.
Beoordeeld 16 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Weoi van Maleisië
(Echt)paren
Standaard Queen
Ik verbleef 2 nachten in december 2013
first singapore trip
Cleanliness, comfortable, tiny room
I felt that the room is so small, but the room is clean. The location of the hotel is convenience. Is not far to walk to the MRT station. I'm satisfied with this hotel.
Beoordeeld 15 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

mohamad van Indonesië
(Echt)paren
Superior Queen
Ik verbleef 2 nachten in september 2014
PC stands for peace and comfort..
pleased, comfort and secretive..
were out here and there, sight seeing etc,.. but when we got back to the room.. we realized that in the room was quiet, nice and very secretive.. so we had it all that night, peace and comfort..!
Beoordeeld 15 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

TAN van Indonesië
Zakelijke reizigers
Deluxe Queen
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2014
I llike this hotel about the Nice Room and cleance
Good Location, nicee Room and cleance
Very good
Beoordeeld 15 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chen van Taiwan
Individuele reizigers
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef 8 nachten in september 2014
Convenient lotion but very noisy
Location is perfect, the room is clean
The hotel is close to Chinatown MRT station which is the interchange of north-east line and downtown line, few stations away going tourist attractions. The food is everywhere around the area, restaurants, hawkers, including the famous tian-tian chicken rice is in walking distance. The room is very small but good for me as a single traveler. The space is well designed. The only problem is, the garbage collection time is between 2:30-3:30am, I was awaken everyday by the crush noise of beer bottles.
Beoordeeld 15 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

adrian van Maleisië
(Echt)paren
Standaard Queen
Ik verbleef één nacht in september 2014
Good location
Good location, easy access on food area and good location of mrt
overall was a good location but the room was slightly small. Clean environment
Beoordeeld 14 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: