Zeer goed 7,1
op basis van 8403 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 8403 beoordelingen
  • Hygiëne 7,5
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 7,0
  • Personeel 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,8
  • Ontbijt/maaltijden 5,7
Sorteer op

poa van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Executive
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2014
Location Clean
Location Location Location
easy to find, food surrounding, clean
Beoordeeld 13 augustus 2014

David van Canada
Zakelijke reizigers
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2013
Good low cost and well run.
Location, convenience and easy to get breakfast nearby
Not too far off the beaten path, but within walking distance of most amenities. Rooms are small, beds are comfortable.
Beoordeeld 13 augustus 2014

Yi van Singapore
Individuele reizigers
Superior Queen
Ik verbleef één nacht in augustus 2014
so so only
location
So so nia
Beoordeeld 13 augustus 2014

firas van Koeweit
Zakelijke reizigers
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2014
Good hotel
location service and staff
Beoordeeld 12 augustus 2014

KRITSADA van Thailand
Zakelijke reizigers
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef één nacht in juni 2014
Good location next to China Town MRT
small room but clean, location is good for my business trip, many shpos and restaurant near by
Nice hotel i stayed only one night for my business trip. There is no breakfast i can find many of restaurants and shops in China Town area.
Beoordeeld 12 augustus 2014

Kim van Hong Kong
Zakelijke reizigers
Standaard Queen
Ik verbleef 2 nachten in september 2011
paid for what you have got
chesp hotel
Beoordeeld 11 augustus 2014

Robby van Singapore
Individuele reizigers
Superior Queen
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2014
Boutique hotel in the central of Singapore
Clean room, nice designed room, superb location
It was a pleasant stay, is just that my grandma said the bed is too soft. Overall review on location, room and staffs are great.
Beoordeeld 11 augustus 2014

Jacqueline van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Standaard Queen
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2014
Clean & tidy room
clean, tidy and comfortable room
It was a great stay at Porcelain Hotel.
Beoordeeld 11 augustus 2014

Van van Vietnam
Gezinnen met oudere kinderen
Executive
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2014
Tiny room and friendly staff
Location, staff performance
Rooms were tiny but clean and pretty comfy. Staff were very friendly and helpful. Great location and walking distance to MRT
Beoordeeld 11 augustus 2014

Van van Vietnam
Gezinnen met oudere kinderen
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2014
Location, room was tiny
Location, very friendly and helpful staff
Rooms were tiny but clean and pretty comfy. Staff were very friendly and helpful. Great location and walking distance to MRT
Beoordeeld 11 augustus 2014


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: