Goed 7,1
op basis van 8393 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 8393 beoordelingen
  • Hygiëne 7,5
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 7,0
  • Personeel 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,8
  • Ontbijt/maaltijden 5,7
Sorteer op

Ying van Hong Kong
Gezin met jonge kinderen
Superior Queen
Ik verbleef 3 nachten in juli 2014
Nice and comfy
Good location, clean bed and bathroom
Room was a bit small for family with infant, curtains arent thick enough so its a bit too bright in the morning
Beoordeeld 27 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Swee van Maleisië
(Echt)paar
Superior Queen
Ik verbleef 4 nachten in juli 2014
Tiny little square
Location, location, location.
Great location, nicely themed hotel. Sadly it's slightly hard to reach our bed after fitting our luggage (2x) into the room. The window can't be opened. Room is tidy.
Beoordeeld 27 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chan van Maleisië
(Echt)paar
Standaard Queen
Ik verbleef één nacht in juli 2014
Clean
Clean, Good Location, value for money
Not bad just The room kind of too small
Beoordeeld 27 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

voraporn van Thailand
Zakelijke reiziger
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef 3 nachten in april 2014
Best location
Best location, nice staff, value for money
Best location
Beoordeeld 26 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Joanna van Polen
(Echt)paar
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef 2 nachten in juli 2014
Very small rooms
Location
Very small room. You were not cen able to mover around room with two people in. The staff wasn't very helpful when we ask for additional cups or glasses in the room. We didn't actually get anything and refuse yo get more cups.
Beoordeeld 26 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

BON van Zuid-Korea
Zakelijke reiziger
Superior Queen
Ik verbleef 3 nachten in juni 2014
Clean Boutique Hotel
location, cleaness , lots of restaurants nearby
very comfortable hotel with close proximity to downtown and subway
Beoordeeld 26 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

David van Indonesië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe Queen
Ik verbleef 4 nachten in juli 2014
Great Location, close to Chinatown MRT
Location
walk 5 min to mrt, walkable to smith street food center
Beoordeeld 26 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Felicia van Indonesië
Gezin met jonge kinderen
Executive
Ik verbleef 2 nachten in juli 2014
Great
Clean, great location, cheap
Beoordeeld 26 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kitty van Hong Kong
Zakelijke reiziger
Superior Queen
Ik verbleef 4 nachten in juli 2014
Small room, no window
location
Beoordeeld 25 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

CHOMCHAI van Thailand
(Echt)paar
Standaard Queen
Ik verbleef 2 nachten in juli 2014
Good to stay for traveling around
location, clean, easy to reach
good enough for travelers who want to visit other places around Singapore
Beoordeeld 24 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: