Goed 7,1
op basis van 8393 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 8393 beoordelingen
  • Hygiëne 7,5
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 7,0
  • Service 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,8
  • Ontbijt/maaltijden 5,7
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

Yuhan van China
Individuele reiziger
Standaard Queen
Ik verbleef 3 nachten in juni 2014
it was a good experience stay in this hotel
the clean
it is great generally,there is MRT station nearby, so its easy to access any places.
Beoordeeld 01 juli 2014

Yozwardy van Indonesië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe Queen
Ik verbleef 3 nachten in mei 2014
Excellent
Clean, comfortable, easy access
It was an amazing hotel, clean, friendly staff, and comfortable place for my family. Great hotel with good price.
Beoordeeld 01 juli 2014

Dtan van Thailand
Zakelijke reiziger
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef 3 nachten in juni 2014
small room
i really dont have any special ones. my trip was so fine with a small room.
Beoordeeld 01 juli 2014

Ho van Singapore
Individuele reiziger
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef 5 nachten in juni 2014
Nice location
Centrally located, easy access to local public transport and shopping.
Nice location, local public transport around the corners. Nearby shopping centre within walking distance. Cosy hotel with nice interior design.
Beoordeeld 30 juni 2014

Yen van Maleisië
Zakelijke reiziger
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef één nacht in juni 2014
Overall Okay
Overall Okay
Overall okay
Beoordeeld 30 juni 2014

Yen van Maleisië
Zakelijke reiziger
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef één nacht in juni 2014
overall okay lor
Not bad lar
pleasant stay
Beoordeeld 30 juni 2014

mei van China
Gezin met oudere kinderen
Standaard Queen
Ik verbleef 3 nachten in juli 2013
convenience but room very small
staff polite and helpful
room very small
Beoordeeld 30 juni 2014

Mooi van Maleisië
Gezin met oudere kinderen
Superior 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in juni 2014
good, have fun
location, but lights too dim, ...
ok, as expected, room small but still acceptable.
Beoordeeld 30 juni 2014

Zarni van Verenigd Koninkrijk
Zakelijke reiziger
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef 3 nachten in juni 2014
Small clean single room
clean, simple and cheap
Good location, not noisy for the neighbourhood. Small room so if you don't like to sit in bed to read and want to walk around this is not for you.
Beoordeeld 29 juni 2014

Trien van Verenigde Staten
Zakelijke reiziger
Executive
Ik verbleef 2 nachten in april 2014
it was ok
location to shopping and the marina area
i had a good time
Beoordeeld 28 juni 2014


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: