Goed 7,1
op basis van 8393 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 8393 beoordelingen
  • Hygiëne 7,5
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 7,0
  • Service 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,8
  • Ontbijt/maaltijden 5,7
Sorteer op

eviliana van Indonesië
Gezin met oudere kinderen
Executive
Ik verbleef 4 nachten in juni 2014
Wonderful
Great location, friendly and nice staffs, near mrt and bus stop
Beoordeeld 21 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

CHRYSHARNTHAN van Singapore
Zakelijke reiziger
Superior Queen
Ik verbleef één nacht in juni 2014
Value for money. In the heart of china town.
Centrally located. Clean room. Nice staffs.
Nice and peaceful. We came around 8am as our flight was in the morning. They allowed to check in at 8.30am. It was great so no need to wait until 12pm.
Beoordeeld 21 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Su van Singapore
Individuele reiziger
Deluxe Queen
Ik verbleef één nacht in juni 2014
It was a short stay. Not much comments
Close to mrt
Pls provide two more pillows to each room. For such a small hotel it wld be good to monitor the noise levels.
Beoordeeld 20 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Peter van Slowakije
Zakelijke reiziger
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef 2 nachten in juni 2014
fast sleep over
price, neat, modern
I stayed in PH for 2 nights. I just stayed in the hotel overnight and had a room with double bed.Rooms are really very small, I hardly could find space to open my luggage there. AC was working well, bathroom was clean. I had no window room. Bed was the most important and it served its purpose.Internet worked well. I would say that its a good choice for people that dont like to spend much time in the hotel and just need to hit the bed in the evening and leave in the morning. Hotel has a SPA center, services quite expensive but it looked quite modern, unfortunately no time to try.
Beoordeeld 20 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kevin van Indonesië
(Echt)paar
Standaard Queen
Ik verbleef 2 nachten in april 2014
Small rooms but well designed..
Location, cleaniness and close to MRT
Beoordeeld 20 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

sanarin van Thailand
Zakelijke reiziger
Standaard Queen
Ik verbleef één nacht in juni 2014
ok
eating mrt good
good
Beoordeeld 19 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

WAN van Hong Kong
Individuele reiziger
Superior Queen
Ik verbleef 3 nachten in maart 2014
The room is too small
Good location, near MRT, quick check in
The light to not bright enough, no window, quite bad
Beoordeeld 19 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Liliek van Indonesië
(Echt)paar
Standaard Queen
Ik verbleef 3 nachten in juni 2014
superb
clean, comfort and centrally located
It was nice to stay at Porcelain hotel I would like to stay at porcelain hotel again..
Beoordeeld 19 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Cheryl van Singapore
(Echt)paar
Deluxe Queen
Ik verbleef één nacht in juni 2014
Comfortable yet little disappointed
Cosy ambience, easy accessed and food outlets located near hotel.
A little under expectation as room was a little too small.
Beoordeeld 18 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Napapach van Thailand
Zakelijke reiziger
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef 4 nachten in juni 2014
Good business
Clean SmallEasy access
Easy access , room clean but room very small.
Beoordeeld 18 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: