Goed 7,1
op basis van 8395 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 8395 beoordelingen
  • Hygiëne 7,5
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 7,0
  • Service 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,8
  • Ontbijt/maaltijden 5,7
Sorteer op

Jimmy van Hong Kong
Individuele reiziger
Superior 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in maart 2014
Convenient location, compact room
Location, Cleanness
Beoordeeld 12 maart 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Maarit van Finland
(Echt)paar
Deluxe Queen
Ik verbleef 3 nachten in februari 2014
Small rooms
Good hotel just center of chinatown and next to metrostation.
We have a lovely stay at the hotel. Yes, the rooms are small, but we didn't spend that much time there... Nice decorations on the walls and roofs.
Beoordeeld 12 maart 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Irina van Rusland
Gezin met oudere kinderen
Superior 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in maart 2014
Budget hotel with nice design
Pretty design, location, near MRT
Hotel was nice for this money, but really was no wi-fi connection in the room, can use computer in the lobby. There were insects in the room.
Beoordeeld 11 maart 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Eric van Cambodja
Zakelijke reiziger
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef 4 nachten in februari 2014
Nice
Food, Service, Price
Beoordeeld 10 maart 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

subiono van Indonesië
(Echt)paar
Deluxe Queen
Ik verbleef 2 nachten in maart 2014
It was great
Cheap, clean and near chinatown mrt
It was great with cheap hotel. The room is clean with high speed internet. It is very near with the chinatown mrt station, and many restaurant around.
Beoordeeld 09 maart 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Michael van Duitsland
Individuele reiziger
Standaard Queen
Ik verbleef 2 nachten in december 2013
Central in China Town
Central, Clean, Fast Internet
The Porcelain Hotel is well located in China Town. The Metro is only a few minutes away by walking. From the hotel it's easy to explore China Town. The standard room was well equipped and clean.
Beoordeeld 09 maart 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lai van Maleisië
(Echt)paar
Deluxe Queen
Ik verbleef één nacht in december 2013
Room Small, bed was noise & smelly
Convenient,
So far so good. But have to improve quality of the bed. It is too noise while you turn around on the bed.
Beoordeeld 08 maart 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

RASHID van Saoedi-Arabië
Individuele reiziger
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef 2 nachten in maart 2014
Comfortable stay
Location, Price and quality of the room
Beoordeeld 08 maart 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lisa van Nieuw-Zeeland
(Echt)paar
Superior Queen
Ik verbleef 3 nachten in februari 2014
Comfortable
Location, Air Con & Friendly Staff
It was a great location, close to the markets and MRT. Hotel had a modern feel about it (seems it was recently renovated) although there are a few sub-par bits about it - just superficial. The room was quite small but nothing more than we needed. It was perfect for us as we were only there to sleep. Bathroom got a little bit slippery as it was an open shower and the tiles did not slope towards the drain and so water was everywhere until it dried. Overall it was comfortable.
Beoordeeld 07 maart 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Andika van Indonesië
(Echt)paar
Standaard Queen
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2013
normal hotel
centrally located
nothing really special. just a nice hotel for budgetted traveller
Beoordeeld 07 maart 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: