Goed 7,1
op basis van 8393 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 8393 beoordelingen
  • Hygiëne 7,5
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 7,0
  • Personeel 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,8
  • Ontbijt/maaltijden 5,7
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

Yue van Maleisië
(Echt)paar
Executive
Ik verbleef 2 nachten in februari 2014
Disgusting Service & Dirty Room!
The location, transport & dining
The arrogant receptionist service ! The room ceiling & wall was dirty n leaking !
Beoordeeld 13 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

mingxia van China
Gezin met jonge kinderen
Superior Queen
Ik verbleef één nacht in februari 2014
bad experience; staff cold; no care for kids
none
very bad experience not willing to describe. never would like to recommend this hotel to anyone.
Beoordeeld 12 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mya van Singapore
(Echt)paar
Deluxe Queen
Ik verbleef één nacht in februari 2014
Great for short stay
Clean, located near to MRT staion, Shopping mall nearby
It was not so bad. Would love to stay in again. But somehow staying in level 1 is pretty noisy. Hope the hotel management can improve on that area. And not to forget the good deal price for the hotel.:)
Beoordeeld 12 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

aston van Hong Kong
(Echt)paar
Superior Queen
Ik verbleef 2 nachten in februari 2014
tradition culture with modern lifestyle
closed to China Town, convenience in Public transport, price is reasonable
Room is very small, choice of TV program is not enough, no view from windows.
Beoordeeld 11 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

KUAN van Maleisië
Gezin met oudere kinderen
Executive
Ik verbleef 2 nachten in februari 2014
centrally located
centrally located and close to mrt
room too small for executive room. but close to mrt and easy find the food.
Beoordeeld 11 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

KUAN van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Superior 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in februari 2014
great hotel, always stay this hotel again
close to mrt and easy find the food .
they FOC upgrade my room to triple room. The staff friendly n helpful. But corridor too dark.Think will be back again.
Beoordeeld 11 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Su van Singapore
Individuele reiziger
Deluxe Queen
Ik verbleef één nacht in februari 2014
In chinatown area.
Location. Accessible.
Had stayed in this hotel for three times. This time was real bad. Very lousy noise proof.. PLS avoid ROOM 106. U wont be able to sleep the whole night.
Beoordeeld 11 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ooi van Singapore
Zakelijke reiziger
Executive
Ik verbleef één nacht in januari 2014
Great location!
Location location location !
Good service from reception desk but the Duty Manager (Chinese, Male) on duty was utmost horrible, rigid, cold and robotic in his communication with customers. Porcelain should see this as a serious service flaw!
Beoordeeld 11 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kah van Maleisië
(Echt)paar
Superior Queen
Ik verbleef één nacht in januari 2014
Clean & Cozy
Centrally located, friendly staff, cozy
Beoordeeld 11 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Eu van Maleisië
(Echt)paar
Superior Queen
Ik verbleef één nacht in februari 2014
Centrally located
Location, location, location
One of the boutique hotels that are mushrooming in Singapore right in the central of Chinatown. Got the flash deal via Agoda, otherwise think it is a little overpriced. Decent size for Singapore standard and clean. 3 minutes walk to MRT. Very easy to get food nearby.
Beoordeeld 10 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: