Goed 7,1
op basis van 8393 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 8393 beoordelingen
  • Hygiëne 7,5
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 7,0
  • Service 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,8
  • Ontbijt/maaltijden 5,7
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

Margaretha van Indonesië
Zakelijke reiziger
Standaard Queen
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Lokasi strategis, check in cepat
Lokasi strategis, check in / out cepat. Akan kembali menginap disini
Beoordeeld 23 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

chayapit van Thailand
(Echt)paar
Standaard Queen
Ik verbleef 5 nachten in maart 2016
Reasonable price
3 min walk to MRT Chinatown, local food and convenient store
Small room but clean and reasonable price.
Beoordeeld 22 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Cherie van Indonesië
Groep
Standaard Queen
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
Fun
Near from MRT, food, shooping mall. It's very fun experiences.
Beoordeeld 21 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sashank van India
Individuele reiziger
Superior Queen
Ik verbleef 4 nachten in maart 2016
Excellent Location
The rooms are pretty small if you are staying alone. If you plan to spend a lot of time in the rooms it may be difficult. Otherwise, the hotel has an excellent location. Can get around with ease. MRT is a 2 minute walk. Staff are friendly and the hotel is clean.
Beoordeeld 21 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sumolthip van Thailand
Individuele reiziger
Standaard Queen
Ik verbleef 3 nachten in december 2015
Best place to stay in SG
Good location, easy to commute, easy to get meal
Good; by the way, some room have no window.
Beoordeeld 20 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Zoe van Singapore
Groep
Superior 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Had an awful stay at Porcelain Hotel
Overall I wouldn't recommend this to the fellow friends out there unless you don't plan to sleep and I literally mean NO SLEEP AT ALL. Good: - Cleanliness - Location (<5mins walk to train station) Bad: - Impolite counter staff - Slow check-in and check-out process - Bad sound-proof of the room (basically you can hear every single sound outside even the vehicles passing by and the chit chat of the people at the restaurant on the opposite street)
Beoordeeld 19 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Quang van Vietnam
(Echt)paar
Executive
Ik verbleef 3 nachten in februari 2016
clean hotel, good location with ok price
Very fast check in/out, the hotel was clean and comfortable to stay. Room is ralatively small but well equiped. Only 50m to Chinatown MRT and many food courts and restaurants are around
Beoordeeld 18 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Rawin van Thailand
(Echt)paar
Executive
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
Great location
Location comfy value
Beoordeeld 18 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

John van Verenigde Staten
Zakelijke reiziger
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Poor Performance this time
Location for Chinatown MTR, kooky rooms and friendly staff
I used it just for a day room, for the late flight to London. However, I booked the shuttle four hours in advance from the desk and they confirmed it. The shuttle never arrived, saying it was NOT confirmed by the hotel staff... So I took taxi for three times the price to Changi.
Beoordeeld 17 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

CHOONG van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe Queen
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
Unpleasant stay
Air condition, bed comfort, shower
Unpleasant odour in the room, carpet. Limited amount of space for family with young child.
Beoordeeld 14 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: