Goed 7,1
op basis van 8402 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 8402 beoordelingen
  • Hygiëne 7,5
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 7,0
  • Service 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,8
  • Ontbijt/maaltijden 5,7
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

Amonrada van Thailand
Groep
Superior 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in januari 2016
good location, too small room
I almost like everything in this hotel, good location, nice staff, beautiful lobby, clean room with free wifi and complementary, but I think the one thing that I don't like is too small room.
Beoordeeld 27 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

PACHARAPORN van Thailand
Groep
Executive
Ik verbleef 3 nachten in januari 2016
Good location
Good location, center of China Town, Easy Transportation
Not a great experience at all with the room without window comparing to the $$$ I paid for. Except a good location for China Town area.
Beoordeeld 27 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sorawit van Thailand
Gezin met oudere kinderen
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef één nacht in januari 2016
Nice
Nice there
Beoordeeld 27 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

JIAHUA van Maleisië
Groep
Executive
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2015
-
-
Beoordeeld 26 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Han van Verenigde Staten
Zakelijke reiziger
Deluxe Queen
Ik verbleef één nacht in juni 2015
Hard pressed to stay here again
Location fairly close to MRT, somewhat cheap option among hotel choices elsewhere, can't think of third
The room was tiny and the hotel is not modern by any standard. Pictures may show the hotel to be cleaner and newer than reality. It was musky and cramped in hallways.
Beoordeeld 25 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

KA van Hong Kong
(Echt)paar
Superior 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in januari 2016
good location
Air con not function well
Beoordeeld 23 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

KA van Hong Kong
Individuele reiziger
Superior Queen
Ik verbleef 3 nachten in januari 2016
very nice location
Cheap, room is small, air con not function well, very good location, close to Chinatown mtr
Beoordeeld 23 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Youwen van Singapore
(Echt)paar
Standaard Queen
Ik verbleef 2 nachten in januari 2016
-
-
Beoordeeld 22 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

David van Verenigde Staten
(Echt)paar
Standaard Queen
Ik verbleef 3 nachten in januari 2016
great location, tiny room
location, location, location
Hotel is right in the heart of Chinatown, near the MRT station. Our room was extremely small, with barely enough space for two people to stand. Staff was pleasant and attentive. Decor is modern and hotel is clean. Everything works, but plan for tiny room is not well thought out. Basically a pod (or college for room) with a bathroom. Our room didn't have a window, which wasn't mentioned in the booking process. Unfortunately, Singapore and Chinatown are expensive and hotels feel very overpriced compared to other cities around the world.
Beoordeeld 21 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Vanessa van Filipijnen
(Echt)paar
Standaard Queen
Ik verbleef 7 nachten in juli 2015
hotel review
great location, clean rooms, friendly staff
we were disappointed because the rooms were too small.
Beoordeeld 21 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: