Goed 7,1
op basis van 8395 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 8395 beoordelingen
  • Hygiëne 7,5
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 7,0
  • Service 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,8
  • Ontbijt/maaltijden 5,7
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

andrew van Maleisië
Zakelijke reizigers
Deluxe Queen
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
Will come back
Convenient, clean, just nice
Toilet door cannot close properly, next door toilet room opening and closing painfully distracting
Beoordeeld 25 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sasilak van Thailand
(Echt)paren
Superior Queen
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2015
Good location and nice staffs
Location of hotel, Staff and convenient service
I stayed for 2 nights, location of hotel is good because it near to main street, MRT Chinatown and surrounding to shopping and eating. Of course, room is small as same as others but they have a good pillows and bed anyway I dislike their bathroom because they don't separate wet and dry area. After you took a shower, it is all wet and it feel uncomfortable. They have full amenities for you, their bathroom's door is glass which you can look thru it so it may inconvenient if you stay with friend. Staffs are goods and nice service, they well response if you question them.
Beoordeeld 25 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ursula van Indonesië
Individuele reizigers
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2015
Small excellent hotel
Location, efficient check in, complete room facilities
The check in process was fast and efficient and the front office staff was courteous enough. They even gave me a room upgrade so I really appreciated the gesture. The location is unbeatable. It is very near to the Chinatown MRT Station. Only 5 minutes walk. The hotel is also near to many attractions and food centres. Do note that their rooms are very small and the lighting on the corridor is very dim.
Beoordeeld 23 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Nguyen van Vietnam
(Echt)paren
Superior Queen
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2015
Super small room
Location
Small room
Beoordeeld 22 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Alejandro van Spanje
Individuele reizigers
Superior 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
Traditional building in the heart of Chinatown
location, design, front desk
The hotel is located at the heart of Chinatown, great to enjoy the nights around Tanjong Pagar. The place is full of good restaurants, spas and souvenir shops. Subway stop is at 1 minute from the hotel and there are good temples to visit around. Check in was fast and efficient and room was small, but cute.
Beoordeeld 21 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kittisak van Thailand
Gezinnen met jonge kinderen
Executive
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
hotel location near by mrt & easy to find food
location near mrt and shopping mall.easy for transportation.
Beoordeeld 21 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chong van Singapore
(Echt)paren
Executive
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2015
enjoyable stay
room, location, and value for money
enjoyed my stay at the hotel. room was clean and room arrangement is very functional despite the size.
Beoordeeld 20 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Manida van Thailand
Groepen
Deluxe Queen
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2015
Good location but not well cleaned up
location
Beoordeeld 18 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

JANERIC van Thailand
(Echt)paren
Deluxe Queen
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2015
we miss then we book. thought it was a 4 or 5 star
location
it was a misstake to book this hotel. it doesnt really fit our need. Small room, not any breakfast, no restaurant..
Beoordeeld 17 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Saw van Maleisië
Individuele reizigers
Standaard Queen
Ik verbleef één nacht in september 2015
Convenient Stay
Location, Convenient, Friendly staff
Beoordeeld 16 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: