Goed 7,1
op basis van 8393 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 8393 beoordelingen
  • Hygiëne 7,5
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 7,0
  • Personeel 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,8
  • Ontbijt/maaltijden 5,7
Sorteer op

Sornkiat van Thailand
Individuele reizigers
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef 2 nachten in april 2015
Excellent location in Chinatown
closed to MRT, food stalls and shopping
It was fine but the room quite small even the executive room. It wasn't worth for money to upgrade the room. The staffs were friendly and helpful.
Beoordeeld 01 mei 2015

Sornkiat van Thailand
Zakelijke reizigers
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef 4 nachten in april 2015
Excellent location in Chinatown
closed to MRT, food stalls and shopping
It was fine but the room quite small even the executive room. It wasn't worth for money to upgrade the room. The staffs were friendly and helpful.
Beoordeeld 01 mei 2015

matthieu van Frankrijk
(Echt)paren
Superior Queen
Ik verbleef één nacht in april 2015
nice but small room in china town
location, affordable but small
3 stars, what you see is what you get
Beoordeeld 30 april 2015

Sukrit van Thailand
(Echt)paren
Superior Queen
Ik verbleef 2 nachten in januari 2015
Good location
Good location, Nice staff and near restaurantsand shopping malls
Beoordeeld 30 april 2015

Suk van Verenigde Staten
(Echt)paren
Standaard Queen
Ik verbleef 3 nachten in april 2015
Dark windowless closet
Covenient location to MRT, Chinatown
The room was extremely small. The room's dark tile and decor also contributed to the feel of a coffin. Location was convenient to public transportation, 2 minute walk to MRT station and close to the hawkers stands.
Beoordeeld 29 april 2015

Somnuk van Thailand
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe Queen
Ik verbleef 4 nachten in maart 2015
unfriendly staff
location
the staff is not friendly. less supportive to the guess.
Beoordeeld 27 april 2015

Vy van Vietnam
Individuele reizigers
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef één nacht in mei 2014
tiny room, good location, cheap
tiny room, good location, cheap
Beoordeeld 27 april 2015

Vy van Vietnam
Individuele reizigers
Superior 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in juni 2014
tiny room, good location, cheap
tiny room, good location, cheap
Beoordeeld 27 april 2015

Vy van Vietnam
Individuele reizigers
Executive
Ik verbleef één nacht in juli 2014
tiny room, good location, cheap
tiny room, good location, cheap
Beoordeeld 27 april 2015

Vy van Vietnam
Zakelijke reizigers
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef 2 nachten in juli 2014
cheap but tiny rooms
location, cheap, thats it
Beoordeeld 27 april 2015


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: