Terug naar hotelinformatie

Goed 7,1
op basis van 8335 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 8335 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 7,5
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 7,0
  • Personeel 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,8
  • Ontbijt/maaltijden 5,7
Geverifieerde beoordelingen

CHOMCHAI P. van Thailand
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in december 2014
Easy to go
close to MRT, close to shopping places, nice and easy
very happy shopping and drop all the stuff at the room to go other places more
Beoordeeld 26 februari 2015

Amanda C. van Singapore
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in januari 2015
Cozy stay
Convenient, easy to find, cozy
Very convenient as it is only a less than 5 min walk to Chinatown MRT. Easy to find, and also there are a lot of places to eat at around the hotel. However, the room is not as big as you expect it to be, judging from the pictures. Overall, it was a pleasant stay.
Beoordeeld 25 februari 2015

Carol C. van Maleisië
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in april 2014
Lovwly
Love the food ,near to town ..was so happening
Will be bk
Beoordeeld 24 februari 2015

Carol C. van Maleisië
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in mei 2014
Lovely staff
Food are good ,near mrt station ,near to town
Lovely
Beoordeeld 24 februari 2015

Carol C. van Maleisië
(Echt)paren
Ik verbleef 4 nachten in september 2014
Friendly hotel
Good location , love the china food and near to town
Was awsome
Beoordeeld 24 februari 2015

YANLING Z. van Singapore
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in februari 2015
good
clean but small
very noisy
Beoordeeld 24 februari 2015

NORSYAMILIE Y. van Maleisië
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in februari 2015
the toilet too transparent.. unhappy
design
Okay
Beoordeeld 24 februari 2015

Flora O. van Zuid-Korea
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in september 2014
great location
location,cleanliness
Beoordeeld 24 februari 2015

Mahjal D. van Filipijnen
Individuele reizigers
Ik verbleef 4 nachten in februari 2015
Convenient Location
Clean, Perfect Location, Awesome WiFi
I had very minimal interaction with the hotel staff except for the cleaning lady who comes by every morning to ask if I want my room cleaned already. It located in Chinatown and it's only a 3 minute walk from the MRT. I booked a single-bed room and yes, the room was small but it's good enough for me. I recommend the hotel if you want a no-fuss accommodation. I will stay here again on my next visit.
Beoordeeld 23 februari 2015

Alessandro P. van Italië
Individuele reizigers
Ik verbleef 3 nachten in februari 2015
Good position
Position, staff and internet very fast
The position is good, and The rooms are definitely clean.. But are quite small, and also the bed was small (probably because I booked the single room). Value for money just ok.
Beoordeeld 23 februari 2015


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: