Terug naar hotelinformatie

Goed 7,1
op basis van 8339 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 8339 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 7,5
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 7,0
  • Personeel 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,8
  • Ontbijt/maaltijden 5,7
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

NATTAVUT T. van Thailand
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in februari 2015
Nice hotel in Chinatown
Location Clean Quiet
Beoordeeld 13 februari 2015

sarinya P. van Thailand
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in februari 2015
nice location and clean room
location, clean, convenient
Beoordeeld 12 februari 2015

Kelvin O. van Singapore
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in februari 2015
A pleasant stay at this boutique hotel
Comfortable room, nice location, friendly staff
It was a pleasant stay with comfortable clean room and friendly staff. The location was at Chinatown which happened to be Chinese New Year at this time and there were plenty of things to do and visit.
Beoordeeld 11 februari 2015

Akash S. van Thailand
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 2 nachten in november 2014
Good
Location, the only thing I can think of
Beoordeeld 09 februari 2015

Akash S. van Thailand
Zakelijke reizigers
Ik verbleef één nacht in november 2014
Good
Some rooms are weird with the sink outside the toilet and behind the bed for executive room. Good location though and cheap for its area.
Beoordeeld 09 februari 2015

Akash S. van Thailand
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2014
Cheapest hotel in the area
Cheap and good location
Beoordeeld 09 februari 2015

Akash S. van Thailand
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2014
Nice
Used this hotel often because it is close to my office area
Beoordeeld 09 februari 2015

Akash S. van Thailand
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 2 nachten in juli 2014
Good enough
Only the executive room is worth staying in.
Beoordeeld 09 februari 2015

Akash S. van Thailand
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 3 nachten in juni 2014
Not bad
Location, Location, Location
Beoordeeld 09 februari 2015

Nurul M. van Maleisië
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in februari 2015
It was ok
Near to mrt station
The room is quite small, but it is okay for a me as only 2 person in the room. The check in was fast and the service quite good. Toilet also clean, the aircond condition was great. It is suitable for 3star hotel. Mybe they just need to make a bigger room. My room doesnt have a window. So the smell is quite bad. But after u swcth on the aircond everything is ok.
Beoordeeld 09 februari 2015


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: