arrow-up-icon
Terug naar hotelinformatie

Goed 7,1
op basis van 8250 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 8250 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 7,5
  • Faciliteiten 6,4
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 7,0
  • Personeel 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,8
  • Ontbijt/maaltijden 5,7
Geverifieerde beoordelingen

Johan J.
Nederland
18 maart 2012
Schoon, klein en geen ramen, services en ontbijt
Schoneontbind grote badkamer
De hotelkamer (lees slaapvertrek) was net zo groot al de badkamer en beide beschikten niet over rammen. Het bed was aan drie zijden ingeklemd tussen muren en aan het voeteneind was een meter loopruimte. Deze slaap/badkamer is alleen geschikt om op doorreis te gebruiken alleen was parkeren in de buurt lastig maar naar Nederlandse maatstaven wel goedkoop.

Bastiaan B.
Nederland
22 januari 2012
compacte kamers maar goede prijs/plaats
ligt in de wijk china town
er zijn een hoop mensen die klagen over de grote van de kamer. echter vind ik dat je voor deze prijs en zeer schone en nette kamer hebt en mooi gelegen in china town (niet in een hele drukke straat maar net ernaast). als je dan liever een grote ruime kamer wilt zul je meer moeten betalen. voor ons is het vooral belangrijk dat het schoon is en je lekker kunt douchen en dat je een goed bed hebt om op te slapen (verder ben je toch niet veel op de kamer). in singapore vonden wij china town het gezelligst en konden vanuit het hotel zo de wijk in.

Tjhin L.
Indonesië
25 juli 2016
good location
the room is so small and dark. the alley is dark. scary when you alone. but the location is great.

I C.
Maleisië
25 juli 2016
Overall is fine
just the price is higher for the small room

Cedric B.
Zwitserland
24 juli 2016
Good location, small room
The location of the hotel is good if you have to do business in the CBD. The staff is helpful and friendly. The room are rather small but well designed. The price was rather high but i booked last minute

Thanh N.
Vietnam
22 juli 2016
Cannot smaller
Too small room and too short of the ceiling

vivi I.
Indonesië
19 juli 2016
I will not use this hotel anymore
The staff is arrogant, the room is small ( double deluxe ) there is no cold water only hot (not warm) water. Cleaning after i called the receptionist at 5pm. Too noisy outside the room , i dont know what sounds is that, like a blower sound. This is not the first time i use the hotel but definitely will be the last time

NUR A.
Singapore
18 juli 2016
It was a so-so
Location is great, Room is clean. However, we are a couple but was given a three-bed room.

Araya R.
Thailand
18 juli 2016
Small but convenient
The hotel room is quite small - not that too small; the size is somehow reasonable for the purpose of a night stay. The location is very close to the China Town MRT station. You can take an MRT directly from the airport by changing lines twice. The room is available with facilities that women do ever need such as a hair dryer, shower cap, towel etc. I'll definitely return here again in the near future.

ben N.
Singapore
18 juli 2016
Porcelian hotel 1 night stay
Room too small for comfort. Basic facilities. Good for sleeping only. Nothing else.