arrow-up-icon
Terug naar hotelinformatie

Zeer goed 7,1
op basis van 8175 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 8175 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 7,5
  • Faciliteiten 6,3
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 7,0
  • Personeel 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,8
  • Ontbijt/maaltijden 5,7

4,3 Johan J.
Nederland
18 maart 2012
Schoon, klein en geen ramen, services en ontbijt
Schoneontbind grote badkamer
De hotelkamer (lees slaapvertrek) was net zo groot al de badkamer en beide beschikten niet over rammen. Het bed was aan drie zijden ingeklemd tussen muren en aan het voeteneind was een meter loopruimte. Deze slaap/badkamer is alleen geschikt om op doorreis te gebruiken alleen was parkeren in de buurt lastig maar naar Nederlandse maatstaven wel goedkoop.

8,7 Bastiaan B.
Nederland
22 januari 2012
compacte kamers maar goede prijs/plaats
ligt in de wijk china town
er zijn een hoop mensen die klagen over de grote van de kamer. echter vind ik dat je voor deze prijs en zeer schone en nette kamer hebt en mooi gelegen in china town (niet in een hele drukke straat maar net ernaast). als je dan liever een grote ruime kamer wilt zul je meer moeten betalen. voor ons is het vooral belangrijk dat het schoon is en je lekker kunt douchen en dat je een goed bed hebt om op te slapen (verder ben je toch niet veel op de kamer). in singapore vonden wij china town het gezelligst en konden vanuit het hotel zo de wijk in.

8,8 Euay C.
Thailand
25 juni 2016
good but too small room
There were every thatis need for traveller. Only inconvenient was the room is too small.

10 Thomas H.
Verenigde Staten
25 juni 2016
Good hotel!
Good hotel!

6,8 Nuttaphon S.
Thailand
24 juni 2016
good location
small but clean

7,2 chong H.
Singapore
24 juni 2016
great location
great location with food, shops, convenient store, mrt and even travel agency. Room is small and it is common in the heart of town esp this tiny country.

6,4 Quang H.
Vietnam
22 juni 2016
Good
Everything was ok....The room was really small....than our expectation

8 Maria P.
Filipijnen
22 juni 2016
Good Enough
Small but clean enough and affordable.

7,6 David S.
Frankrijk
22 juni 2016
Good place for tourist
Room is small but nice decoration. Room rate is resonable. Staffs are not smily. Check in and out: no smile. Received room with a bulk of hairs inside bath room. Told staff then the day after came back to the room, find nilon bag, candy near the bed. I felt like they even do not change the linen of bed as I felt itchy. We are couple but they gave only 1 towel for the day after (i guessed because I blamed them the day before???) Location is great. Can work to MRT Chinatown in few minutes. Restaurants are everywhere but Chinese food only and again service with no smile. Singapore is freen country but not a smily-welcome tourist.

6,8 Zen L.
Singapore
20 juni 2016
Location, Size
Location is in town area, nice chinese food just round the corner. Size of the room is small. bead is comfortable.