Goed 7,1
op basis van 8393 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 8393 beoordelingen
  • Hygiëne 7,5
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 7,0
  • Personeel 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,8
  • Ontbijt/maaltijden 5,7
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

Johan van Nederland
Groepen
Standaard Queen
Ik verbleef één nacht in maart 2012
Schoon, klein en geen ramen, services en ontbijt
Schoneontbind grote badkamer
De hotelkamer (lees slaapvertrek) was net zo groot al de badkamer en beide beschikten niet over rammen. Het bed was aan drie zijden ingeklemd tussen muren en aan het voeteneind was een meter loopruimte. Deze slaap/badkamer is alleen geschikt om op doorreis te gebruiken alleen was parkeren in de buurt lastig maar naar Nederlandse maatstaven wel goedkoop.
Beoordeeld 18 maart 2012

Bastiaan van Nederland
(Echt)paren
Standaard Queen
Ik verbleef één nacht in januari 2012
compacte kamers maar goede prijs/plaats
ligt in de wijk china town
er zijn een hoop mensen die klagen over de grote van de kamer. echter vind ik dat je voor deze prijs en zeer schone en nette kamer hebt en mooi gelegen in china town (niet in een hele drukke straat maar net ernaast). als je dan liever een grote ruime kamer wilt zul je meer moeten betalen. voor ons is het vooral belangrijk dat het schoon is en je lekker kunt douchen en dat je een goed bed hebt om op te slapen (verder ben je toch niet veel op de kamer). in singapore vonden wij china town het gezelligst en konden vanuit het hotel zo de wijk in.
Beoordeeld 22 januari 2012

Denville van Singapore
Zakelijke reizigers
Standaard Queen
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
Right in Chinatown
Everything is just a few steps of walking. Many restaurants are around the whole area so as shopping . The SMRT underground is just one the next Street. Convenient to go to CBD district .
Beoordeeld 25 september 2016

CUI van China
(Echt)paren
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
super good location, nice restaurants around, super small room
The space of room is far from the picture shows us, room is way too small. Internet speed is fast, location is super good. Overall this hotel is good for short time stay with no luggage.
Beoordeeld 23 september 2016

Mariana van Singapore
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in juli 2011
Late review for year 2011
We booked this hotel year 2011 because it's a new hotel. Decided to have a staycation. Back then, the lightings in the room kinda dim especially the shower room. Overall, it's a nice cosy room.
Beoordeeld 23 september 2016

Cheryl van Singapore
Individuele reizigers
Ik verbleef 5 nachten in september 2016
Nice
Nice place to stay
Beoordeeld 22 september 2016

Grace van Maleisië
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef één nacht in januari 2016
Overall good
near mrt station, a lot of restaurants nearby, night market too
Beoordeeld 21 september 2016

Ployfah van Thailand
Individuele reizigers
Ik verbleef 3 nachten in januari 2016
very small room but convenient
small room but the location is very good just only 2-3 mins to Chinatown Mrt and there are a lot of food center around this hotel.The wall is too thin I can hear when people talk to each other and lightings in the roo is too dark.For a girls,I can't make up with a dark light
Beoordeeld 21 september 2016

Faii van Thailand
Groepen
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
It'good
Get free hotel room upgrade, hotel near MRT Chinatown, room clean but so small, the bathroom door lock was broken and couldn't be closed, and refridge isn't cool.
Beoordeeld 21 september 2016

Nicholas van Verenigd Koninkrijk
Individuele reizigers
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Good location
Noisy, no glass in the window. Poor internet Great location and good value for Singapore
Beoordeeld 20 september 2016


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: