Zeer goed 7,1
op basis van 8405 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 8405 beoordelingen
  • Hygiëne 7,5
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 7,0
  • Personeel 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,8
  • Ontbijt/maaltijden 5,7
Sorteer op

Johan van Nederland
Groep
Standaard Queen
Ik verbleef één nacht in maart 2012
Schoon, klein en geen ramen, services en ontbijt
Schoneontbind grote badkamer
De hotelkamer (lees slaapvertrek) was net zo groot al de badkamer en beide beschikten niet over rammen. Het bed was aan drie zijden ingeklemd tussen muren en aan het voeteneind was een meter loopruimte. Deze slaap/badkamer is alleen geschikt om op doorreis te gebruiken alleen was parkeren in de buurt lastig maar naar Nederlandse maatstaven wel goedkoop.
Beoordeeld 18 maart 2012

Bastiaan van Nederland
(Echt)paar
Standaard Queen
Ik verbleef één nacht in januari 2012
compacte kamers maar goede prijs/plaats
ligt in de wijk china town
er zijn een hoop mensen die klagen over de grote van de kamer. echter vind ik dat je voor deze prijs en zeer schone en nette kamer hebt en mooi gelegen in china town (niet in een hele drukke straat maar net ernaast). als je dan liever een grote ruime kamer wilt zul je meer moeten betalen. voor ons is het vooral belangrijk dat het schoon is en je lekker kunt douchen en dat je een goed bed hebt om op te slapen (verder ben je toch niet veel op de kamer). in singapore vonden wij china town het gezelligst en konden vanuit het hotel zo de wijk in.
Beoordeeld 22 januari 2012

MA. van Filipijnen
(Echt)paar
Standaard Queen
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Bunch of hair on the CR floor
Stay at the hotel for our SG trip for 3days 2nights.. I requested for early check in but they didnt allow us unless we pay for 20 sgd so we waited for 3hrs at the hotel lobby.. When we check the CR theirs a bunch of hair in the floor the shower is not working..
Beoordeeld 27 september 2016

Jason van Australië
Individuele reiziger
Deluxe Queen
Ik verbleef één nacht in november 2015
Simple
Nice simple hotel for a basic stay. Hassle free and clean but very small
Beoordeeld 27 september 2016

Andrea van Zuid-Korea
(Echt)paar
Executive
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Great Location
Executive room was small (for western folk) but that's Singapore. The bed was really comfy and shower was large. Room included a fridge and kettle with tea. Great location close to MRT. No breakfast but there are SO many food options near by you wont want hotel breakfast!! Overall, comfortable, dark, quiet room, which is what you need after a day of sightseeing/eating.
Beoordeeld 26 september 2016

hng van Maleisië
(Echt)paar
Executive
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
noisy
noisy,the staff not really friendly,bathroom door too much noise
Beoordeeld 26 september 2016

Wan van Singapore
(Echt)paar
Superior Queen Kamer
Ik verbleef één nacht in september 2016
i like the location. very convenient to get food store. overall i love the place.
very good location . easy to access to any food store at Chinatown. safe lots of time. near to the MRT. Overall I really love it . Will visit it again.
Beoordeeld 26 september 2016

Yata van Thailand
Zakelijke reiziger
Superior 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Great location
Great location, nice decoration, easy to access
Beoordeeld 26 september 2016

Denville van Singapore
Zakelijke reiziger
Standaard Queen
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
Right in Chinatown
Everything is just a few steps of walking. Many restaurants are around the whole area so as shopping . The SMRT underground is just one the next Street. Convenient to go to CBD district .
Beoordeeld 25 september 2016

CUI van China
(Echt)paar
Executive
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
super good location, nice restaurants around, super small room
The space of room is far from the picture shows us, room is way too small. Internet speed is fast, location is super good. Overall this hotel is good for short time stay with no luggage.
Beoordeeld 23 september 2016


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: