Goed 7,4
op basis van 25014 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 25014 beoordelingen
  • Hygiëne 7,5
  • Faciliteiten 6,7
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 7,2
  • Service 7,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,2
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

Eelco van Afghanistan
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef 2 nachten in december 2012
prima hotel
naast metrostation, rechtstreeks naar vliegveld
Prima hotel gelegen naast metrostation, met rechtstreekse verbinding naar int. airport. Kamers zijn praktisch, niet al te groot, maar prima.
Beoordeeld 06 januari 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Antonius van Nederland
(Echt)paar
Premier
Ik verbleef 4 nachten in november 2012
leuk city hotel met erg kleine kamers
de erg goede ligging
personeel erg behulpzaam,het is een city hotel ,veel kamers maar het in en uit checken ging erg vlot . Dicht bij de metro erg goed om zich te verplaatsen.
Beoordeeld 09 november 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Pascal van Nederland
Groep
Superior
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2012
Goede locatie, verder niet teveel verwachten
Locatie
3 nachten als uitvalbasis voor stad te verkennen. Ideaal 25min van airport, 15min stadscentrum
Beoordeeld 09 september 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Houda van Nederland
Gezin met oudere kinderen
Superior
Ik verbleef 3 nachten in mei 2012
Great location but smelly room
Good location
dit hotel heeft een ideale locatie. alleen 2 minpunten. het geluid van de airco is zo hard. en het hotel heeft een heel aparte geur. ik vond de geur lijken op zwembadchloor. voor de rest was het wel ok.
Beoordeeld 05 juni 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Fons van Nederland
Groep
Tweepersoonskamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in april 2012
Geweldig hotel op top locatie
Top locatie en prima voorzieningen in het hotel
in een stad zoals singapore waarbij je met sightseeing veel loopt is het heerlijk om in een goed hotel te overnachten en te ontspannen. het zwembad is heerlijk en de kamers zijn net groot genoeg. het ontbijt zou ik niet nemen, de prijs/kwaliteitverhouding hiervan is naar mijn inziens niet goed. verder is de locatie super, dicht bij de metro en je zit overal zo.
Beoordeeld 27 april 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Pieter van Nederland
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef één nacht in maart 2012
Prima hotel, kleine kamers
uitstekende metro/trein verbinding met luchthaven en centrum
Nieuw hotel, kleine kamers, prima ligging ten opzichte van luchthaven en stadscentrum (boven metrostation Lavender) Directe hotelomgeving heeft weinig te bieden
Beoordeeld 16 april 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lai van Nederland
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef 3 nachten in maart 2012
Locatie prima, kamer is klein, maar wel compleet
Perfecte locatie
Locatie is perfect, boven Metro station. Veel etenstentjes. Hotel verlengt geen service. Kamer is klein, maar schoon.
Beoordeeld 05 april 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lai van Nederland
(Echt)paar
Driepersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in maart 2012
klein, maar wel schone kamer
gunstige ligging, schoon
Kamers waren erg klein, ook douche was erg krap. Voor de rest was het prima te doen voor een paar dagen.
Beoordeeld 19 maart 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Edwin van Nederland
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef één nacht in januari 2012
Boven een metrostation en een bescheiden prijs
Bescheiden prijs en op metrolijn met Changi Airport
dit hotel heeft kleine kamers, maar die voldoen wel aan de hoogste standaarden. het hotel ligt direct boven metrostation lavender en in vijf minuten wandel je dan ook midden in hartje singapore. de metrolijn heeft een directe verbinding met changi airport!
Beoordeeld 13 februari 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Swen van Nederland
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef 3 nachten in januari 2012
Goed hotel met goede ligging bij metrostation
ligging, schoon, zwembad
Het hotel was goed te bereiken vanaf het vliegveld in 20 minuten met de taxi. Met de metro zou dit ook +/- 20 minuten duren echter vertrekt de laatste metro 23:11 uur vanaf het vliegveld en komt de eerst iets na zessen in de ochtend aan. De bediening in het hotel was goed en werkte snel. De hotelkamer was netjes en er was een raam met uitzicht op de stad (verwacht hier niet teveel van). Het hotel was wel gehorig.
Beoordeeld 05 februari 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: