Goed 7,1
op basis van 747 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 747 beoordelingen
  • Hygiëne 6,9
  • Ligging 7,4
  • Kamercomfort 7,1
  • Personeel 7,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,2
  • Ontbijt/maaltijden 6,6
Sorteer op

Eyleen van Nederland
Groepen
Superior met Ontbijt
Ik verbleef 8 nachten in november 2012
Goede locatie en service met een glimlach
Rustigere plek met fantastisch uitzicht over Bangkok!
Heel vriendelijk personeel. Schone en redelijk ruime kamer. Aan de rand het drukke Chinatown. Rustige ligging voor zover daar sprake van is in Bangkok,maar dicht bij alle voorzieningen.
Beoordeeld 07 december 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Martinus van Nederland
(Echt)paren
Superior met Ontbijt
Ik verbleef 3 nachten in november 2012
Goed hotel, prima kamer, ligging perfect.
Ligging nabij oude centrum/china town, goede kamers
Prima verblijf. Steds als wij in Bangkok zijn, maken we gebruik van dit hotel de laatste jaren.
Beoordeeld 05 december 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Cees van Nederland
(Echt)paren
Superior
Ik verbleef één nacht in december 2011
Aardig hotel
restaurant met een mooi uitzicht
het hotel is centraal gelegen en diverse bezienswaardigheden zijn op loopafstand. als je gebruik wil maken van de jacuzzi/pool moet je daar voor betalen!!!!!, dit staat nergens aangegeven maar ze komen wel met de rekening. het ergste is dat het geen jacuzzi is en als zwembad is het veel te klein. wij hebben gebruikt gemaakt van hotels over de hele wereld, maar nog nooit meegemaakt dat je voor dit soort faciliteiten moet bij betalen.
Beoordeeld 08 januari 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Alice van Nederland
Gezinnen met jonge kinderen
Junior Suite met Ontbijt
Ik verbleef 4 nachten in februari 2011
Voldoet prima maar niet bijzonder
Grote schone kamers, prachtig uitzicht, goed ontbijt
We hebben hier 4 nachten gelogeerd. De kamers zijn groot en schoon en de bedden prima. De kamers zijn verder niet gedecoreerd. Prachtig uitzicht over de stad, zeker vanuit het restaurant op het dak. De mensen zijn zeer vriendelijk. Het hotel ligt langs een drukke weg maar wel centraal. Het zwembad is erg klein en bovendien moet je betalen om er gebruik van te maken
Beoordeeld 08 februari 2011
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Anna van Nederland
Individuele reizigers
Superior
Ik verbleef één nacht in april 2010
functioneel
Slaapkamer, bad een beetje oud. Eten op terras boven. Centrale ligging
Badkamer, voor zwembad jacuzzi te moeten betalen. Terras bij het zwembad, ongelijke tegels, weinig groen. Eetzaal een beetje hol. Geen gebakken spek. Saai brood
Prettige ontvangst bij aankomst. De slaapkamer ziet er netjes uit, de badkamer is wat ouderwets. Geweldig uitzicht overal, vooral van het dak waar je s'avonds prettig kunt eten. Coxtails zijn wat aan de slappe kant, na een opmerking hierover kon ik wat alcohol bijkrijgen maar moest wel weer het hele bedrag betalen. Het ontbijt is goed, helaas was er geen spek maar wat ham of worstjes en verder uiteraard, fruit en Thais eten. Het brood is wat flauw, daar kunnen zij wat fantasierijker in zijn. De bediening is vriendelijk.
Beoordeeld 07 april 2010
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Philippus van Nederland
(Echt)paren
Superior
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2009
Goed middenklasse hotel
Gelegen aan de rand van China Town
In dit deel van China Town is 's-avonds niet veel te beleven
Een aan de rand van China Town gelegen middenklasse hotel met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Het hotel heeft vriendelijk personeel, van de kruier tot het reataurant en baliepersoneel. Het baliepersoneel was bereid tot informatieverstrekking en het wisselen van het eerste grote geld uit de pinautomaat op het vliegveld. Nadeel is dat de straten rond het hotel zeer druk zijn en het verkeer vaak lang vast staat. Dit ondervonden wij toe wij met een taxi naar de kust wilden. Het duurde ruim een half uur voordat we enkele straten verder uit de drukte waren en op weg konden naar de kust. Uitzicht vanuit het hotel was overigens prima. Hotel heeft een mooi dakterras met yakuzi. Massage was naar verhouding van Thaise begrippen duur. Maar in een hotel is alles duurder. Ook het ticket kantoortje was extreem duur, dus voor het boeken van trips zijn we uitgeweken naar het backpackers district Koh San Road hetgeen met de taxi ongeveer Bath 60 kostte en heel gezellig was.
Beoordeeld 19 november 2009
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chee van Maleisië
Zakelijke reizigers
Standaard
Ik verbleef 5 nachten in mei 2013
Nice, Clean, Good location
Nice, Clean, Good location
Clean Room, friendly staff, high floor with view
Beoordeeld 16 april 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

TAN van Indonesië
(Echt)paren
Standaard met Ontbijt
Ik verbleef één nacht in juli 2013
So far so good
Location near china town
Near Chinatown and in the night many buy the local food and restaurant
Beoordeeld 10 oktober 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

LEE van Maleisië
Groepen
Standaard
Ik verbleef één nacht in maart 2013
Great Shopping
Nearby shopping, local restaurant & good communication skill
Hotel located a few hundred metres away from China town. Very easy and convenient to go for Chinese food and local food. Also have great variety of Chinese and local food available. Massage centre also easily available for good price.
Beoordeeld 13 september 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

JOSEPH van Maleisië
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef 4 nachten in maart 2013
good hotel .. will come again
clean ... location .. friendly
stayed there few nights.. very near to night life.. no problem with transportation.. love the large room.. very clean hotel
Beoordeeld 23 augustus 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: