Zeer goed 7,5
op basis van 5430 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 5430 beoordelingen
  • Hygiëne 7,0
  • Faciliteiten 6,2
  • Ligging 8,4
  • Kamercomfort 7,4
  • Service 7,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,6
  • Ontbijt/maaltijden 7,1
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

klaas van Nederland
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef één nacht in februari 2013
goed hotel, faire prijs
ligging en prijs
Manhattan is gelegen vlak bij het sky train station Asoke. Daardoor is het uitstekend om bangkok te verkennen en te shoppen. Ook de nabijheid van Sukhumvit maat het mogelijk om van het uitgaansleven te genieten. Het hotel zelf heeft alle faciliteiten om een prettig verblijf te hebben. Het ontbijtbuffet is goed.De kamers zijn ruim en goed gemeubileerd. De badkamer is goed geoutilleerd en heeft een bad. De staf is vriendelijk en behulpzaam. Vervoer per taxi wordt snel geregeld.
Beoordeeld 22 februari 2013

Hendrik van Nederland
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef 2 nachten in november 2012
goed stadshotel
goede aktieve omgeving
na drukke dag goed zwembad met voldoende diepte veel winkels avondmarkt en restaurants in omgeving Ook vlakbij sky train en metro
Beoordeeld 12 december 2012

Hans van Nederland
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef 4 nachten in september 2012
Prima hotel en goed personeel/service
nette kamers , vriendelijk personeel en prima ontbijt
Vlakbij BTS. De hulpvaardigheid van het personeel was uitstekend en belangrijk voor ons was de parkeergelegenheid
Beoordeeld 14 oktober 2012

Edith van Nederland
Zakelijke reiziger
Superior
Ik verbleef 2 nachten in december 2011
goed hotel vriendelijk en behulpzaam
loopafstand van Sukhumvit en BTS
het hotel wordt vernieuwd en het personeel is opnieuw getrained, ze zijn sneller en behulpzamer.
Beoordeeld 29 december 2011

sander van Nederland
Individuele reiziger
Executive
Ik verbleef één nacht in november 2011
ok goede kamer
goed gelegen aan winkelstraat
voor mij goed gelegen omdat de kleermaker George ernaast zit ik doe al lang zaken met hem.
Beoordeeld 20 december 2011

Jozef van Nederland
Groep
Superior
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2011
goede prijs en kwaliteit
zeer vriendelijk en behulpzaam personeel
Het hotel ligt tussen Nana en Asoke skystation, vlakbij het bruisende uitgaansleven en toch zeer rustig gelegen, 100 meter van alle drukte en lawaai. Het personeel is supervriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt is uitstekend met een ruime keuze uit diverse Westerse en Aziatische gerechten. Jammer dat het zwembad vrij klein is en weinig zonlicht heeft. Prijstechnisch is dit een uitstekend hotel met een goede kwaliteit.
Beoordeeld 18 oktober 2011

Hendrikus van Nederland
Gezin met oudere kinderen
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2011
Prima hotel als tussen stop
Prijs kwaliteit zeer gunstig
Als je een paaar dagen hebt in Bangkok is Manhattan een prima plek om te verblijven. Vlak bij e skytrain en vandaar is alles te bereiken voor wie van shoppen houd
Beoordeeld 13 oktober 2011

Johannes van Nederland
Groep
Superior
Ik verbleef één nacht in januari 2011
Zonder meer een goed hotel
Gunstig gelegen in het uitgaans gebied van Bangkok
het hotel voldoet aan alle normen van een goede service
Beoordeeld 18 februari 2011

martinus van Nederland
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef 3 nachten in januari 2011
Net hotel
dichtbij winkels en skytrain
Mooi en schoon hotel op goede lokatie.
Beoordeeld 11 februari 2011

Philippe van België
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef 5 nachten in september 2010
Van Simaey Philippe
goed gelegen, verzorgd ontbijt, vriendelijke bediening, prijs kwaliteit - zeer goed
nihil
het hotel is goed gelegen (uitgangsleven, winkels), de skytrain is dichtbij, het ontbijt is goed gevarieerd, de bediening is zeer vriendelijk, de kamers zijn verzorgd. het hotel kan qua prijs - kwaliteit als zeer goed bestempeld worden.
Beoordeeld 30 september 2010


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: