Goed 7,3
op basis van 2439 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 2439 beoordelingen
  • Hygiëne 7,4
  • Faciliteiten 6,6
  • Ligging 7,5
  • Kamercomfort 7,4
  • Service 7,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 6,0
Sorteer op

Aaron van Verenigde Staten
Gezinnen met jonge kinderen
Superior
Ik verbleef één nacht in augustus 2015
Air conditioning sucks
Location, 7-11, friendly
Ac sucks. The design of how they did air conditioning is bad causing back heat in the rooms
Beoordeeld 25 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chaiwat van Thailand
Individuele reizigers
Superior
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2015
Room Cooling needs improvement
Location, Staff is friendly, Value for money
Air-conditioner is not cool enough even it has been adjusted to be 19 degrees. Balcony is blocked by the glass and the air conditioning unit is inside then it keep blowing the hot air likes an oven.
Beoordeeld 22 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Eddie van Verenigde Staten
(Echt)paren
Superior
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2015
Great hotel
clean affordable and comfortable
Great hotel clean and affordable, a little walking distance from the old city center but worth the walk for the savings ! We were happy with the stay
Beoordeeld 18 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

nittaya van Thailand
Gezinnen met oudere kinderen
Superior
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2015
it's a good location to sight seeing the city
it's not far from the central city
Beoordeeld 18 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ivan van Oekraïne
Individuele reizigers
Superior
Ik verbleef één nacht in augustus 2015
Royal Panerai Hotel Chiangmai
Terrible, old, weared out, poorly maintained place with unfriendly and unhelpful personnel.
Beoordeeld 17 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yao van Taiwan
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 7 nachten in augustus 2015
This hotel getting worse!
Location, Quiet
It was second time we stayed here. But, this hotel is getting worse. Staff were not very friendly, we had to ask everything which was supposed to be in the room already (example : a water kettle ; they said several times there is never a kettle in the room, then they brought kettle from the next room.) . Also you have to ask more than once. We felt pity that the owner hire the wrong people working in the reception. Also the hotel should do reconstruction ;everything is falling apart. The good part was, that it was always clean. Good job, cleaners! There is never an in room safety box, although the website says there is one.
Beoordeeld 13 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Thomas van Duitsland
Zakelijke reizigers
Superior
Ik verbleef één nacht in augustus 2015
Stay
Good bed, location, clean
Beoordeeld 11 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

JINAH van Zuid-Korea
Individuele reizigers
Superior
Ik verbleef één nacht in augustus 2015
They are not kind after check-out
Extra bed is bigger than i expected
They are not kind after check-out.
Beoordeeld 10 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

chompoonuch van Thailand
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef één nacht in juli 2015
Perfect hotel near thapae gate
Cheap price clean room and nice staff
I ve been here so many time because the hotel is nice easy for me to walk to thapae gate and lots of restaurant near the hotel
Beoordeeld 04 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Salim van Oman
Gezinnen met jonge kinderen
Superior
Ik verbleef 4 nachten in juli 2015
Very old need an urgent re-fubrish
Location, value
Not good experience
Beoordeeld 03 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: