arrow-up-icon
Terug naar hotelinformatie

Goed 7,3
op basis van 2382 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 2382 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 7,4
  • Faciliteiten 6,9
  • Ligging 7,5
  • Kamercomfort 7,4
  • Personeel 7,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 6,0

Ingrid G.
Nederland
26 januari 2013
Hotel op een rustige plaats
Ideale uitvalsbasis
hoewel de kamers en het hotel best wat verouderd is, hebben wij deze plek als erg fijn ervaren. het is eenvoudig om dagtrips te doen vanuit het hotel en de nightmarket is natuurlijk the place to be in de avond. binnen no time ben je hier en samen in een tuktuk is nog een romantische ervaring ook!

Sjors V.
Nederland
06 december 2012
Mooie ruime kamers voor mooie prijs!
Net buiten het gebied van de avond markt
We hebben hier twee nachten geslapen en dat beviel ons prima. We zaten niet ver van de avond markt, deze was met 5 minuten te bereiken met de tuk tuk! Heen weg voor 40 bath en de terug weg voor 60 bath (terug is duurder want ze hebben in Chiang mai veel eenrichtings wegen en dan moeten ze toch een stukje om rijden).

Patrick L.
Nederland
14 juli 2011
Groot netjes hotel maar uit het centrum
Schoon, vriendelijk personeel
Royal Panerai is een groot hotel met schone kamers. Voor het ontbijt word je met een minibus naar een nabij gelegen hotel gebracht. Het ontbijtbuffet is standaard, niet veel bijzonders. Een nadeel van het hotel is de locatie, het ligt op ongeveer 20 minuten lopen van de oude stad.

Jan B.
België
16 mei 2011
hotel met zeer grote kamers .
vlakbij oude stad
proper en goed hotel . zeer klantvriendelijk en een geweldig ontbijt. kort bij de oude stad en 10 min wandelen van het centrum .

barteld H.
Nederland
01 december 2010
redelijk hotel met vriendelijk personeel
vriendelijk personeel
ontbijt op andere locatie
Het was een redelijk hotel met vriendelijk personeel. de kamers waren niet erg groot en de douche niet al te schoon.de ligging was wel goed en de parkeerplekken goed

dominique A.
België
05 oktober 2010
chiang mai
ligging is centraal voor het oude stadsgedeelte en alle andere richtingen van de stad te verkennen
ontbijt was in ander hotel 500 meter verder en geen free wifi
het hotel lag goed gelegen en was rustig van ligging. Blijkbaar word het hotel ook longterm verhuurd en hadden we tijdens nacht 1 enkele voetbal liefhebbers in de kamer naast ons.Zij keken dan ook voetbal tot 6 uur smorgen s met het nodige lawaai.Gevolg,geen oog dicht gedaan en de dag erop andere kamer gevraagd wat geen probleem opleverde. Vriendelijke bediening en............ontbijt is geen hoogvlieger maar volgens de prijs is alles ok.

Gary C.
Australië
24 juli 2016
Value for money
Just needed a room for a quick overnight stay and this hotel served the purpose fine. Was close to where I had to meet and the public transport in the area was easy to find.

Win L.
Maleisië
23 juli 2016
Many things need to be improved
Hot water is not consistent. The water tap is full of mold. Bathroom smells humid. Blanket is not comfortable. Internet is very slow. Many mosquitos in Lobby and front porch.

Frank H.
Verenigde Staten
20 juli 2016
Great hotel
Very nice and clean hotel. About the only thing missing was a pool, but the price was amazingly low. I'd stay there's again in a heartbeat

Franco I.
Australië
19 juli 2016
good.
Good Hotel,you get what you pay for.Didnt like the fact that the balcony is enclosed so no fresh air into the room.Apart from that.everything was quite good.