Terug naar hotelinformatie

Goed 7,3
op basis van 2412 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 2412 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 7,4
  • Faciliteiten 6,6
  • Ligging 7,5
  • Kamercomfort 7,4
  • Personeel 7,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 6,0
Sorteer op

Ingrid G. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in januari 2013
Hotel op een rustige plaats
Ideale uitvalsbasis
hoewel de kamers en het hotel best wat verouderd is, hebben wij deze plek als erg fijn ervaren. het is eenvoudig om dagtrips te doen vanuit het hotel en de nightmarket is natuurlijk the place to be in de avond. binnen no time ben je hier en samen in een tuktuk is nog een romantische ervaring ook!
Beoordeeld 26 januari 2013

Sjors V. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2012
Mooie ruime kamers voor mooie prijs!
Net buiten het gebied van de avond markt
We hebben hier twee nachten geslapen en dat beviel ons prima. We zaten niet ver van de avond markt, deze was met 5 minuten te bereiken met de tuk tuk! Heen weg voor 40 bath en de terug weg voor 60 bath (terug is duurder want ze hebben in Chiang mai veel eenrichtings wegen en dan moeten ze toch een stukje om rijden).
Beoordeeld 06 december 2012

Patrick L. van Nederland
Groepen
Ik verbleef één nacht in mei 2011
Groot netjes hotel maar uit het centrum
Schoon, vriendelijk personeel
Royal Panerai is een groot hotel met schone kamers. Voor het ontbijt word je met een minibus naar een nabij gelegen hotel gebracht. Het ontbijtbuffet is standaard, niet veel bijzonders. Een nadeel van het hotel is de locatie, het ligt op ongeveer 20 minuten lopen van de oude stad.
Beoordeeld 14 juli 2011

Jan B. van België
Individuele reizigers
Ik verbleef 3 nachten in april 2011
hotel met zeer grote kamers .
vlakbij oude stad
proper en goed hotel . zeer klantvriendelijk en een geweldig ontbijt. kort bij de oude stad en 10 min wandelen van het centrum .
Beoordeeld 16 mei 2011

barteld H. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef 4 nachten in november 2010
redelijk hotel met vriendelijk personeel
vriendelijk personeel
ontbijt op andere locatie
Het was een redelijk hotel met vriendelijk personeel. de kamers waren niet erg groot en de douche niet al te schoon.de ligging was wel goed en de parkeerplekken goed
Beoordeeld 01 december 2010

dominique A. van België
Groepen
Ik verbleef 8 nachten in september 2010
chiang mai
ligging is centraal voor het oude stadsgedeelte en alle andere richtingen van de stad te verkennen
ontbijt was in ander hotel 500 meter verder en geen free wifi
het hotel lag goed gelegen en was rustig van ligging. Blijkbaar word het hotel ook longterm verhuurd en hadden we tijdens nacht 1 enkele voetbal liefhebbers in de kamer naast ons.Zij keken dan ook voetbal tot 6 uur smorgen s met het nodige lawaai.Gevolg,geen oog dicht gedaan en de dag erop andere kamer gevraagd wat geen probleem opleverde. Vriendelijke bediening en............ontbijt is geen hoogvlieger maar volgens de prijs is alles ok.
Beoordeeld 05 oktober 2010

Citra L. van Indonesië
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Good hotel
Nice place. Keep clean and more better.
Beoordeeld 28 augustus 2016

neha P. van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Ik verbleef 6 nachten in augustus 2016
Lovely
Was great a great location just a 5/10 min walk to the east gate. Loads of food around. The hotel was really cheap and really clean! However the staff seemed quite rude on arrival and during our stay. Other than that it's great :)
Beoordeeld 28 augustus 2016

Marco C. van Italië
(Echt)paren
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Good
Good Hotel
Beoordeeld 22 augustus 2016

Junho L. van Zuid-Korea
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
satisfied
value for money and has bathtub
Beoordeeld 21 augustus 2016