Superieur 9,1
op basis van 451 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Superieur



uit 451 beoordelingen
  • Hygiëne 9,8
  • Faciliteiten 8,8
  • Ligging 8,5
  • Kamercomfort 9,5
  • Personeel 9,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 9,2
  • Ontbijt/maaltijden 8,4
Sorteer op

Jialing van China
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in juli 2015
fashionable,comfortable,good location,warm welcome
It was a good experience to stay in this lovely hotel,very closed to salads and is located in the downtown of Lanta,The bedrooms were comfortable and making you feel like at home
The seashore is just opposite the hotel and you can go for swimming whenever you want,I stayed for 3 nights and it was a fantastic experience,though the rooms were facing the main road,but the glass were thick enough to keep the room quiet,very nice for sleeping,and you can admire the sea view from the balcony,I would choose it at my first choice next time!
Beoordeeld 19 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jan van Nederland
Gezinnen met jonge kinderen
2 Slaapkamers Deluxe
Ik verbleef 4 nachten in juli 2015
Perfect hotel and staff
Staff, rooms, food
Very clean nice little hotel close to the beach. Staff exceptionally helpful and friendly. We stayed for 7 nights and had no complaints.
Beoordeeld 02 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ilyace van Frankrijk
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in juli 2015
Best value in lanta
Clean/amazing staff/nice room
It was really nice, You feel Like the staff really care about You. A nice place to stay, definitely recommended
Beoordeeld 17 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

lautridou van Frankrijk
Individuele reizigers
Deluxe
Ik verbleef 4 nachten in mei 2015
my opinion
all is perfect
i recommend this hotel, you ll be never desapointed.
Beoordeeld 28 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ghislain van Canada
Individuele reizigers
Superior
Ik verbleef één nacht in mei 2015
Beautiful Mermaid
The people.the hotel design and the food.
Fantastic and cozy place.the staff is so nice and always ready to help.I had a great stay!.
Beoordeeld 15 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Celestina van Verenigde Staten
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in april 2015
A must stay!!
Beautiful and clean room, friendly staff, awesome breakfast
Normally I don't write reviews but with lanta mermaid I felt compelled. Hands down, the best three nights stay in my 6 week journey through thailand (could have stayed longer!). As soon as you walk in you are greeted like a queen, the first impression on walking into your room is utter excitement, and the breakfast is simply amazing. Great wifi, cold air con, and a short 5 minute walk across the street to the beach. You will not be disappointed! Rent a scooter from the hotel and ride around the island, and best of all enjoy the sunset.
Beoordeeld 25 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tabea van Duitsland
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in april 2015
perfect!
great staff amd service, cleanliness, great rooms
We had a great time! Staff is extremely nice and helpful, free pick up from the pier, motorbike rentals, rooms are spotless every day, great à la carte breakfast included, short walk to beach. We dont have anything to complain about!
Beoordeeld 20 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Assawapongkasem van Thailand
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in april 2015
Good budget hotel
Staff , location and clean
Beoordeeld 11 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Derek van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 6 nachten in maart 2015
Lanta Mermaid
friendly staff, spotless, price
This was our third stay at this hotel. We will be back again. Iaka and Paul are amazing any questions they have the answers. A great little hotel that is going to get even better. Thanks to all at the Lanta Mermaid.
Beoordeeld 09 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

JAMES van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 12 nachten in maart 2015
Perfection
Cleanliness, staff, & location
Our stay was faultless. Aica & Paul who run the front of house were most helpful & informative. The hotel is spotless clean & the breakfasts are more than adequate with plenty to choose from. The beach is a few minutes away with plenty of restaurants nearby. We would not hesitate to stay again.
Beoordeeld 29 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: