Zeer goed 7,7
op basis van 3650 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 3650 beoordelingen
  • Hygiëne 7,7
  • Faciliteiten 6,7
  • Ligging 8,6
  • Kamercomfort 7,6
  • Personeel 7,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 6,6
Sorteer op

Ingrid van Nederland
(Echt)paren
Standaardkamer
Ik verbleef 2 nachten in februari 2013
Fijn hotel op een mooie locatie
Ligging, faciliteiten en de kamer
Dit resort is ons erg goed bevallen. Het resort heeft een fantastische ligging aan het strand, dat lekker rustig is. De kamers zijn goed, ruim genoeg en schoon. Ook zijn de faciliteiten van het resort prima. Het resort is kleinschalig en spreekt ons daarom erg aan. De mensen waren erg gastvrij en probeerden optimale hulp te bieden. In de omgeving is het in de avond rustig. Voor leuke eettentjes zou ik meer naar de hoofdstraat gaan. Het ontbijtbuffet was prima en uitgebreid genoeg. Wel veelal Thais.
Beoordeeld 14 februari 2013

Stuart van Australië
Individuele reizigers
Deluxe Kamer
Ik verbleef 16 nachten in oktober 2015
Holiday
Enjoyable experience close to everything and great staff
Beoordeeld 30 september 2016

Jiayu van Singapore
Groepen
Standaardkamer
Ik verbleef één nacht in januari 2016
good location, poor wifi
location is good. walking distance from the shopping mall. however, the wifi signal here is weak. have to turn off my airplane mode in order to connect.
Beoordeeld 27 september 2016

jeremy van Australië
Individuele reizigers
Deluxe met uitzicht op zwembad
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Good Value for money
I stay at the Amata almost every time I go to Phuket, it's a good located property that suits me down to the ground. The only thing I think worthy of an additional note here is the state of the swimming pool, now I don't use the pool, never have in all my times staying there, this time from the 7th floor you can see that the water is a nasty green colour, and the pool walls look filthy! and no it's not just the tile colours, looking at the less used kids pool right next to it you can tell the difference...If I were the Management of this place I would be getting that cleaned real quick, before someone gets sick from it.
Beoordeeld 12 september 2016

wayne van Australië
(Echt)paren
Deluxe met uitzicht op zwembad
Ik verbleef 6 nachten in september 2016
Love this place
Great hotel. Value for money
Beoordeeld 09 september 2016

Lindy van Singapore
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe Kamer
Ik verbleef 4 nachten in maart 2016
holiday with travel delightfully package
it was great! travel delightfully booked this for us as part of a weekend getaway package. we loved it.
Beoordeeld 05 september 2016

Alex van Australië
Groepen
Standaardkamer
Ik verbleef 12 nachten in augustus 2016
service
poor service and room quality
Beoordeeld 05 september 2016

eliran van Israël
(Echt)paren
Standaardkamer
Ik verbleef 4 nachten in mei 2016
broken hotel, bad smell, old
Old. overcharged, cockroaches. they dim the light that you will not see all the defects. the ceiling was broken in the hall (they send people to fix it the day after i complained, the glass of the door inside the room was broken. I upgraded the room after getting bed room. but it will be the last time there for sure.
Beoordeeld 03 september 2016

Lemuel van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe Kamer
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
It was good
English enhancement for staff
Beoordeeld 28 augustus 2016

Sridhar van India
Individuele reizigers
Standaardkamer
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Nice Stay
Reasonable prise and prime location
Beoordeeld 28 augustus 2016


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: